Alen Islamović u izletištu Zlatni lug – mamac za dobru zabavu nakon cross country utrke

Autor: Jelenko Topić

Uzbudljiv i zanimljiv dan za ljubitelje adrenalinskog sporta, ali i dobre zabave bit će ova subota u izletištu Zlatni lug. Slijedi utrka u Off-Road Parku i veliki koncert Alena Islamovića sa njegovim glazbenim bandom kojima je predgrupa popularna požeška skupina Posegana.

Tu je održana zanimljiva i uspješna Cross country utrka Međunarodnog prvenstva Hrvatske u listopadu prošle godine, te lipnju ove godine, a Moto klub Azalea i Zlatni lug Racing Team sada opet okupljaju vozače na takvom natjecanje, točnije utrku prvenstva Hrvatske, te Kup amatera u disciplini Cross country.

Leo Pandžić čelnik i vozač požeške momčadi najavljuje nastup njihovog kompletnog tima koji postiže izvrsne rezultate. To je dnevni dio programa, a zabavno-glazbeni sadržaji su uvečer, naravno cijelog dana je tu bogata gastronomska ponuda po kojoj je nadaleko poznat Zlatni lug.

Zvijezda večeri je poznati rock pjevač Alen Islamović, koji je najpoznatiji je kao nekadašnji prvi glas sarajevskih rock-grupa Divlje jagode i Bijelo dugme.

Hitovi kao što su Đurđevdan, 30 kvadrata, Motori, Lopov, Ružica si bila i drugi dovoljan su razlog da Alena dođete poslušati. Predgrupa su mu moderni tamburaši urbanog zvuka Posegana iz Požege. Alen Islamović sa svojim bendom će pjevati i svirati dugo u noć. U 20 sati kreće koncert, a trajat će prema najavama do sitnih jutarnjih sati.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88