Ako zatreba suprotstavit ćemo se rušenju parkirališta

Autor: Požega Portal

Tiskovna kuglača zbog parkirališta 15.9.2015.POŽEGA – Nakon tiskovne konferencije Županijskog SDP-a i odgovora požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića o izgradnji parkirališta pokraj Gradske kuglane i Centra za rekreaciju nije se trebalo dugo čekati da se oglase sportaši i korisnici tih novouređenih površina. Svoje viđenje iznijeli su predsjednik i potpredsjednik Kuglačkog saveza Požeško-slavonske županije Marijan Jurić-Juksa i potpredsjednik Miroslav Crnjac, te tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović i drugi.

-Kuglana je sagrađena prije 48 godina, koristi je 14 klubova i četiri kluba invalida sa ukupno oko 200 kuglača, sve to vrijeme parkiralište je bilo blatno, prašnjavo i neuređeno i kada smo dočekali asfaltiranje i ljepši izgled to se osporava-ističe Jurić dodajući da će se ukoliko zatreba suprotstaviti rušenju parkirališta,  a traži da se ukoliko nešto nije u radu sa pratećom dokumentacijom to grad riješi.

-Svi su oduševljeni ovim zahvatom kuglači, kupači koji dolaze na bazene, stanari i drugi, parkiralište se dosta koristi, te je zasigurno dobro izgrađeno – kaže Miroslav Crnjac.

Svoju riječ o ovome dao je na ovotjednoj sjednici Izvršni odbor Požeškog športskog saveza.

-Neka institucije odrade svoj posao, no iracionalno je i tragikomično da se to uklanja jer su svi kojima je parkiralište namijenjeno izuzetno zadovoljni izgradnjom-kaže Željko Mitrović dodajući da njih ne zanima ni građevinska dozvola ni bilo šta drugo već očekuju da se zbog potreba kupališta parkiralište još proširi! Tvrdi da je isto i sa parkiralištem uz Centar za rekreaciju jer ne vide zbog čega bi se trošio novac na rušenje, pa ponovno građenje kada se sve može u hodu razriješiti.

Rečeno je da su korisnici kuglane u velikoj mjeri dragovoljci Domovinskog rata, te neće dozvoliti rušenje.

Stanar u zgradi pokraj parkirališta Antun Gruić tvrdi da je ranije bila prašina jer se parkiralište nije polijevalo, te blato nakon kiša, a sada je to uređen prostor na zadovoljstvo svih strana.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: