Ako zatreba suprotstavit ćemo se rušenju parkirališta

Autor: Požega.EU

Tiskovna kuglača zbog parkirališta 15.9.2015.POŽEGA – Nakon tiskovne konferencije Županijskog SDP-a i odgovora požeškog gradonačelnika Vedrana Neferovića o izgradnji parkirališta pokraj Gradske kuglane i Centra za rekreaciju nije se trebalo dugo čekati da se oglase sportaši i korisnici tih novouređenih površina. Svoje viđenje iznijeli su predsjednik i potpredsjednik Kuglačkog saveza Požeško-slavonske županije Marijan Jurić-Juksa i potpredsjednik Miroslav Crnjac, te tajnik Požeškog športskog saveza Željko Mitrović i drugi.

-Kuglana je sagrađena prije 48 godina, koristi je 14 klubova i četiri kluba invalida sa ukupno oko 200 kuglača, sve to vrijeme parkiralište je bilo blatno, prašnjavo i neuređeno i kada smo dočekali asfaltiranje i ljepši izgled to se osporava-ističe Jurić dodajući da će se ukoliko zatreba suprotstaviti rušenju parkirališta,  a traži da se ukoliko nešto nije u radu sa pratećom dokumentacijom to grad riješi.

-Svi su oduševljeni ovim zahvatom kuglači, kupači koji dolaze na bazene, stanari i drugi, parkiralište se dosta koristi, te je zasigurno dobro izgrađeno – kaže Miroslav Crnjac.

Svoju riječ o ovome dao je na ovotjednoj sjednici Izvršni odbor Požeškog športskog saveza.

-Neka institucije odrade svoj posao, no iracionalno je i tragikomično da se to uklanja jer su svi kojima je parkiralište namijenjeno izuzetno zadovoljni izgradnjom-kaže Željko Mitrović dodajući da njih ne zanima ni građevinska dozvola ni bilo šta drugo već očekuju da se zbog potreba kupališta parkiralište još proširi! Tvrdi da je isto i sa parkiralištem uz Centar za rekreaciju jer ne vide zbog čega bi se trošio novac na rušenje, pa ponovno građenje kada se sve može u hodu razriješiti.

Rečeno je da su korisnici kuglane u velikoj mjeri dragovoljci Domovinskog rata, te neće dozvoliti rušenje.

Stanar u zgradi pokraj parkirališta Antun Gruić tvrdi da je ranije bila prašina jer se parkiralište nije polijevalo, te blato nakon kiša, a sada je to uređen prostor na zadovoljstvo svih strana.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot