„ADVENT S LEGENDAMA“: Prikupljali novac za liječenje oboljele petogodišnje djevojčice /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

VELIKA – Uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana po deveti puta u dvorani Vatrogasnog doma u Velikoj upriličena je humanitarna zabavno-glazbena večer pod nazivom „Advent s Legendama“ kojoj su ranije domaćini bili ovdašnji tamburaši „Veličke legende“, no zbog odsutnosti pojedinih svirača iz toga sastava oni po prvi puta nisu nastupili. Taj sastav praktički više nije aktivan, no iza njih su ostale brojne lijepe pjesme i nekoliko video spotova koji promoviraju prirodne ljepote podpapučkog kraja.

Međutim, tu su bili njihovi brojni gosti pa su svirali i pjevali mladi tamburaši „Paori“ iz Požege, zatim požeški tamburaški sastav „Bisernica“, te zabavni band „Zlatne strune“ iz Đurđenovca.

Tako je dobre pjesme i svirke bilo napretek pred oko 300 posjetitelja čiji su novčani prilozi, kao i prihod od prodaje pića i tombole išli za humanitarnu namjenu.

Pozdravne riječi i zahvalu obiteljima,prijateljima i sponzorima uputio je Tomislav Galić, voditelj Turističke zajednice općine Velika koji je sviračima „Zlatne strune“ uručio poklon tortu u znak zahvale za njihov petogodišnji doprinos organizaciji priredbe i gostovanja na „Adventu s legendama“.

-Prihod ide za liječenje teško oboljele petogodišnje djevojčice Ivane Nikolić iz Starog Petrovog Sela čija je majka Dijana rođena Blažević rodom iz Velike – istakao je Galić.

Kroz večer je bilo dosta druženja i plesa, a svi posjetitelji poslužili su se obilnom ponudom hrane za večeru sa zajedničkog stola.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot