„ADVENT S LEGENDAMA“: Prikupljali novac za liječenje oboljele petogodišnje djevojčice /FOTOGALERIJA/

VELIKA – Uoči Božićnih i novogodišnjih blagdana po deveti puta u dvorani Vatrogasnog doma u Velikoj upriličena je humanitarna zabavno-glazbena večer pod nazivom „Advent s Legendama“ kojoj su ranije domaćini bili ovdašnji tamburaši „Veličke legende“, no zbog odsutnosti pojedinih svirača iz toga sastava oni po prvi puta nisu nastupili. Taj sastav praktički više nije aktivan, no iza njih su ostale brojne lijepe pjesme i nekoliko video spotova koji promoviraju prirodne ljepote podpapučkog kraja.

Međutim, tu su bili njihovi brojni gosti pa su svirali i pjevali mladi tamburaši „Paori“ iz Požege, zatim požeški tamburaški sastav „Bisernica“, te zabavni band „Zlatne strune“ iz Đurđenovca.

Tako je dobre pjesme i svirke bilo napretek pred oko 300 posjetitelja čiji su novčani prilozi, kao i prihod od prodaje pića i tombole išli za humanitarnu namjenu.

Pozdravne riječi i zahvalu obiteljima,prijateljima i sponzorima uputio je Tomislav Galić, voditelj Turističke zajednice općine Velika koji je sviračima „Zlatne strune“ uručio poklon tortu u znak zahvale za njihov petogodišnji doprinos organizaciji priredbe i gostovanja na „Adventu s legendama“.

-Prihod ide za liječenje teško oboljele petogodišnje djevojčice Ivane Nikolić iz Starog Petrovog Sela čija je majka Dijana rođena Blažević rodom iz Velike – istakao je Galić.

Kroz večer je bilo dosta druženja i plesa, a svi posjetitelji poslužili su se obilnom ponudom hrane za večeru sa zajedničkog stola.

0 Comment