„Advent s Legendama“ po tradiciji uz mnogo posjetitelja i zabave donio više od 11 tisuća kuna za humanitarnu namjenu /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

Veličani su po 11. puta u svome mjestu upriličili uoči Božićnih blagdana svoju tradicionalnu zabavno-glazbenu priredbu humanitarnog karaktera „Večer s Legendama“, koja ih podsjeća na njihov nekadašnji tamburaški sastav. U punoj dvorani Društveno-vatrogasnog doma priredili su obilje hrane, a posjetitelji su svojim donacijama sakupljali novac ove godine za projekt „Čaj za malog zmaja“ kroz koji udruga Humanum prikuplja sredstva za liječenje djece tj. za lijekove i medicinske potrepštine.

Tu su bila četiri tamburaša nekadašnjih Veličkih legendi, a posjetitelje je u ime njih i organizatora priredbe pozdravio Tomislav Galić, voditelj ureda Turističke zajednice općine Velika.

-Hvala svima na odazivu, a posebno sponzorima i dobrim ljudima koji nam pomažu u organizaciji priredbe na kojoj su svoj doprinos dali i izvođači – kazao je Galić i uručio zahvalnicu načelniku veličke općine Vladi Bobanu za izniman doprinos i potporu ovoj zabavnoj večeri.

Prikazan je video uradak koji je prisutne podsjetio na dobre ljuds koji više nisu među nama, a dali su obol priredbi.

Tijekom cjelovečernjeg programa nastupio je zabavni sastav Zlatne strune iz Đurđenovca pod vodstvom Marka Majstorovića i tamburaši Paori iz Požege predvođeni Filipom Matijevićem, priređena je tombola sa niz vrijednih zgoditaka, a posjetitelji su davali svoj priloge za ovu humanitarnu akciju, tako da je prikupljeno više od 11 tisuća kuna, te uplaćeno za predviđenu namjenu.

Foto: D. Mirković [FAG id=269776]

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek