Novi-stari predsjednik Dragan Kapčević, dopredsjednici Božo Bošnjak i Mile Barišić

Autor: D.K.

JAKŠIĆ – Ramska zajednica Požega održala je redovnu Izbornu skupštinu na kojoj je izabrano staro-novo vodstvo koje će Udrugu zastupati naredne četiri godine. Četverogodišnji mandat članovi Skupštine Ramske zajednice povjerili su dosadašnjem predsjedniku Draganu Kapčeviću. Za dopredsjednike su izabrani Božo Bošnjak i Mile Barišić, tajnika Kruno Gazilj, a za blagajnicu Ivana Ivanika. Izabran je i Upravni odbor kojeg čine Ivo Žuljević, Marko Ćališ, Mile Filipović i Josip Novak.

O radu Udruge u proteklom mandatu, izvješće je podnio predsjednik Dragan Kapčević koji je istaknuo nekoliko važnih aktivnosti koje je Udruga odradila. Organizirana je prijateljska nogometna utakmica između Ramske zajednice Požega i Udruge Herceg Stjepan u Kutjevu, predstavljanje filma Don Pave Crnjac „Oteto djetinjstvo“, organiziran je odlazak na Kedžaru u srpnju, nogometna ekipa Ramske zajednice već tradiocionalno sudjeluje na humanitarnom turniru Tri udruge u Pavlovcima, održano je Ramsko silo u Jakšiću i dr.

Novi-stari predsjednik Kapčević zahvalio se svim suradnicima i članovima Skupštine na ukaznanom povjerenju i obećao još veći angažman u promicanju ramske kulture i običaja.

Kako Ramska zajednica Požega ne bi sama sebi bila svrha, nakon svakog održanog Ramskog sila odluka je da se učini i neko dobro djelo. Tako je odluka da ovogodišnja donacije ide Gradu Vukovaru za „Projekt vodotoranj“.

/Tekst i foto: Ramska zajednica Požega/

Više iz kategorije