Hodočašće u Međugorje u organizaciji Green Gate Travel putničke agencije

Autor: DK

crkva u MeđugorjuPOŽEGA – Korizmeno je vrijeme, vrijeme dubokog promišljanja o sebi samome, koje poziva na molitvu, post i obraćenje. Mnogi se žele “pronaći” pitajući se kako dalje u ovoj današnjici jer velika većina prolazi kroz brojne poteškoće. Idealna je za to prilika duhovna obnova kroz koju mnogi dolaze do odgovora na brojna pitanja. Mjesto molitve, mira i duhovnog promišljanja i razmišljanja o sebi, svom vlastitom životu ne samo za vjernike je upravo Međugorje. U tom malom mjestašcu, dugovnoj oazi mira, mnogi su pronašli smisao daljnjeg života.

Oni koji se odluče i koji imaju mogućnost otići u Međugorje za to imaju mogućnost u organizaciji putničke agencije Green Gate Travel iz Požege kojoj nije prvi puta da organizira hodočašća.

Datum hodočašća: 18.-20.3. 2016. godine, s polaskom ispred Željezničkog kolodvora u Požegi u 22:00 sata.

Povratak 20.3/ nedjelja iza sv. mise.

Cijena po osobi: 300 kuna u koju je uključen prijevoz udobnim turističkim autobusom, voditelj hodočašća tijekom cijelog putovanja i jedno noćenje u pansionu.

Rezervacije na tel. 034/233-319 ili mob. 098/970 98 18, e mail: info@greengatetravel.com facebook: GREEN GATE TRAVEL ili izravno u agenciji na adresi: TRG SV. TROJSTVA 7/1 radnim danom: pon-pet:8-16 sati i sub: 10-13 sati.

/Foto: Ilustracija/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: