8. Memorijalni turnir Pranjković – Vidović u Kaptolu

Autor: V.P.

KAPTOL – Po 8. puta Ogranak UDVDR Kaptol organizirao je sada već tradicionalni memorijalni turnir Tomislav Pranjković – Vlado Vidović u Sportskoj dvorani OŠ Vilima Korajca u Kaptolu. Turnir se odigrava u spomen na poginule branitelje iz Kaptola a ove godine partneri na turniru su bili branitelji Ogranka UDVDR Brestovac. Održane su igre u malom nogometu, šahu po četiri para i stolnom tenisu, pojedinačno i u parovima.

– Ovo je sada naša tradicija u kojoj se prisjećamo naših prijatelja i turnir se održava u njihovo sjećanje. Ovo su uglavnom veze i prijateljstva koja su se stvarala u Domovinskom ratu. Prije turnira položilo smo vijence na groblju i pohodili sv. misu u župnoj crkvi u kaptolu.  Ove godine ekipa UDVDR Brestovac je bila bolja i odnijela pehar – istakao je predsjednik kaptolačkog ogranka UDVDR Zvonko Havrda.

U malomn nogometu rezultat je bio 6:2 za goste iz Brestovca, u šahu su bili bolji domaćini iz Kaptola i to 3,5:0,5 a u stolnom tenisu ponovno su bili bolji gosti iz Brestovca s 3:2. Predsjednik UDVDR Brestovac, Mirko Sajfert, primio je pehar, a na kraju za sve je u Češkom domu bila organizirana svečana večera i druženje.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek