4. Festival matematike u Katoličkoj osnovnoj školi Požega: “Dan u Zlatnoj dolini koji je odvojen za matematiku” /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

U organizaciji Katoličke osnovne škole Požega održan je 4. Festival matematike “„Vallis aurea mathematicorum” što u prijevodu znači “Zlatna dolina matematike”. Otvorenje je upriličeno u Dvorani sv. Terezije Avilske, a na tu obrazovnu manifestaciju odazvali su se predstavnici iz 17. osnovnih škola iz tri županije.

Boje svojih škola uz domaćine došli su braniti i znanje dokazati iz osnovnih škola iz Požeštine, Kaptola, Kutjeva, Trenkova, Jakšića, Čaglina, Pleternice, Velike i Brestovca te požeških osnovnih škola, Dobriše Cesarića i Julija Kempfa. Na natjecanje su došli i učenici iz pakračke i slatinske Osnovne škole te Centra izvrsnosti iz Koprivnice i triju osnovnih škola iz tog grada, Đure Estera, Braće Radić i Antuna Nemčića Gostovinskog.

blank

Svečanom otvorenju Festivala matematike, na kojem su između ostalih bili nazočni i predstojnik Odgojno-obrazovnog centra Požeške biskupije, preč. Ivica Žuljević, zamjenik požeškog gradonačelnika Ferdinand Troha, bivši ravnatelj Katoličke škole vlč. Želimir Žuljević te ravnatelj Katoličke gimnazije Požega prof. Ivan Bedeničić, prethodio je glazbeni program učenika Katoličke osnovne škole Požega pod ravnanjem prof. Ljube Šolić te obraćanje ravnatelja. domaćina obrazovne manifestacije prof. Frane Barišića i moderatora prof. Josipa Blagojevića.

blank

Za sve natjecatelje upriličena je i posjeta kulturnih znamenitosti Požeške biskupije, Dijecezanski muzej i požeška Katedrala.

Foto: D. Mirković

blank
Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića