28-godišinji Požežanin i povremeni hrvatski reprezentativac na pragu povratka u Hrvatsku

Autor: Leon Tomić

Naime riječ je o Mateju Mitroviću koji je ovog tjedna sporazumno raskinuo ugovor sa Club Brugge u koji je stigao prije 4 godine iz Bešitktaša za iznos od 4 milijuna €.

Matej je svoje prve nogometne korake napravio u Kutjevu, nakon toga je prešao u školu Nogometnog kluba Kamen Ingrada iz Velike. Godine 2012. godine kao junior, odlazi u vinkovački klub HNK Cibalia. U rujnu 2013. godine Rijeka pokazuje interes za mladog Požeškog dijamanta koji nije imao puno izbora te je vrlo brzo preselio na Kantridu, gdje je napravio veliki korak naprijed u svojoj karijeri. U sezoni 2016./17. prve turske lige (Süper Lig) igrao je za Bešiktaš. Godine 2018. prelazi u Club Brugge i potpisuje ugovor na 4 godine.

Danas je za Mateja zainteresirano nekoliko klubova iz Prve lige, među njima najviše je zagrizao zagrebački Dinamo, dok ponude sijevaju i sa bliskog istoka.

Matej je i dalje pun motiva i gladan uspjeha, a nedavno je dao i izjavu:

Matej Mitrović: “Osjećam se sjajno i prepun sam motiva ali još ne znam gdje ću nastaviti karijeru. Zanima me klub gdje ću igrati, vratiti se u punu formu. Nema smisla da sa 28 godina sjedim na klupi. Siguran sam da ću uskoro imati klub u kojem ću krenuti sa novim izazovima.”

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek