Požega.eu

25 GODINA IZBORA MISS HRVATSKE: Ove godine izbor će se održati u 19 županija među kojima je i Požeško-slavonska

PRIJE 7 GODINA
S.P.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | 25 GODINA IZBORA MISS HRVATSKE: Ove godine izbor će se održati u 19 županija među kojima je i Požeško-slavonska Požega.eu | 25 GODINA IZBORA MISS HRVATSKE: Ove godine izbor će se održati u 19 županija među kojima je i Požeško-slavonska

PRIJE 7 GODINA
S.P.

ZAGREB/POŽEGA -  U gourmet baru Basta proteklog vikenda održano je slavlje ljepote u čast najljepših žena Hrvatske. Naime, Direkcija izbora Miss Hrvatske proslavila je 25 godina postojanja u društvu novinara i svih onih koji su na bilo koji način involvirani u ovu priču.

Ove godine održat će se 19 županijskih izbora, te izbor za Miss Dijaspore. Kao i prošle godine, djevojke će se natjecati u pet kategorija; Talent, Sport&Fitness, Multimedija, Intervju i Top Model. Pobjednice ovih kategorija direktno će se plasirati u finale Miss Hrvatske. Kako bi bile što bolje djevojke će za svaku kategoriju imati svoje mentore. Tihana Harapin Zalepugin mentorica je kategorije Top Model.Pobjednica u ovoj kategoriji potpisat će ugovor s agencijom Talia Model i tako imati priliku graditi karijeru modela.Kategoriju Talent vode Zoran Škugor, glazbeni menadžer te Marina Mihelčić, plesni pedagog i medaljama obasuta twirlingašica Adrijana Jurić. Direcija Miss Hrvatske zadužena je za Kategoriju Multimedija, ali uz njih tu su i mentori Martina Požgaj glavna urednica mjesečnika Ljepota&Zdravlje za tiskane medije te strane jezike, Kristina Atletić, glavna vizažistica PROFOKUSA, Alen Ljubić, modni edukator Direkcije Miss Hrvatske educirat će djevojke o preparativnoj kozmetici i njezi tijela.Kategoriju Sport&Fintess  vodi  zdravstveno – sportski centar MBS na čelu s mr. sc Martinom Mavrin Jelčić i dr. sc Asimom Bradićem, a kategoriju Intervju  mentorira poznati novinar  Nove TV Davor Garić. Mentori će djevojke pripremati i educirati u Hotelu Slavonija u Vinkovcima od 4. do 9. rujna za vrijeme održavanja poznate manifestacije Vinkovačkih jeseni koju će imati čast otvoriti  aktualna  Miss Hrvatske Angelica Zacchigna.

Ove godine uz izbore organiziran je i veliki humanitarni projekt „Njegujmo život“ koji će buduća Miss Hrvatske predstavljati na izboru Miss Svijeta u kategoriji Beauty with a Purpose. Projekt je napravljen u suradnji s poznatom vinarijom Kutjevo d.d. Naime, najbolji kutjevački rose dobio je novu etiketu koju je dizajnirao Iggy Popović, u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec poznatijom kao Holly Style, a butelje ovog vina će se moći kupiti na svim županijskim izborima kao i na pripremnim događanjima i glavnom izboru Miss Hrvatske. Dio od prodaje namijenjen je udruzi  Debra. Jednu takvu butelju potpisanu od svih naših dosadašnjih Misica nova Miss Hrvatske nosit će za aukciju na dobrotvornom balu izbora za Miss Svijeta. Za 25 godina postojanja napravljena je i nova raskošna kruna od srebra i cirkona koju je izradila zlatarnica Prahir s kojom će se okruniti svaka buduća Miss Hrvatske.

Ove godine Direkcija Miss Hrvatske i buduća Miss vozit će Opel Astru autokuće AutoWill, a da je lijepo biti Miss dokazuje i veliki fond nagrada: Svaka finalistica izbora za Miss Hrvatske dobiva  Foreo Luna play plus uređaj koji objedinjuje T-Sonic tehnologiju™ za savršeno čišćenje lica te svjež i zdrav izgled kože. Dermalogica i Jane Iredale poklonit će svim finalisticama  personaliziranu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, a Miss Hrvatske će se pridružiti i njihovoj svjetskoj humanitarnoj akciji “Dermalogica za žensko poduzetništvo” Sve finalistice dobivaju dar Prahir zlatarnice, Superfinalistice dobivaju na poklon cipele brenda HOGL, a buduća Miss svoj poklon paket od tri para cipela.

Visoka poslovna škola Zagreb daje budućoj Miss Hrvatske stipendiju za preddiplomski ili diplomski studij.Frizerski saloni studija Marcela budućoj Miss Hrvatske te njezinim pratiljama daju godinu dana korištenja usluga salona. Učilište Profokus na čelu s ravnateljicom Brankom Atletić daje budućoj Miss stipendiju. Dharma institut ljepote budućoj Miss Hrvatske  i njezinim pratiljama poklanja godinu dana korištena beauty usluga.Prve tri najljepše godinu dana će besplatno vježbati u zdravstveno-sportskom centaru MBS. Miss Hrvatske imat će čast snimati editorijal za časopis Ljepota&Zdravlje, a Hotel Slavonija iz Vinkovaca daruje Miss Hrvatske sa sedmodnevnim boravkom za 4 osobe. Miss Hrvatske dobiva odjeću i obuću dizajnera koji sudjeluju na finalnom izboru Miss Hrvatske 2017.  (Marina Lacković Larie, Iggy Popović, Ivana Jurić. kišobrani Cerovečki, torbe Galko, cipele Hogl) Miss Hrvatske za poklon na svjetsko natjecanje nosit će hrvatski tradicionalni kolačić Paprenjak te poklone mladog umjetnika Luke Mimice.

/Foto: Boris Mataković/

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.