20 novih stipendija PS županije: Stipendisti željno iščekuju potpisivanje ugovora – prvi semestar već je pri kraju!

Autor: D.K.

Povjerenstvo za dodjelu stipendija Požeško-slavonske županije utvrdilo je konačnu listu od 20 kandidata studenata koji će kroz deset mjeseci primati financijsku pomoć po 600 kuna.

Većinom se radi o studentima koji su upisali prvi godinu fakulteta i to Akademije za umjetnost i kulturu – Studij gitarske pedagogije te tamburaškog umijeća, Strojarski fakultet, Kineziološki fakultet, Studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike te radiološke tehnologije, Studij elektrotehnike, Studij povijesti i sociologije te hrvatskog jezika i književnosti, Studij socijalnog rada i Učiteljski studij.

Među stipendistima su i studenti koji su upisali drugu i treću godinu fakulteta, i to Studij politologije, Studij računarstva, Studij povijesti i umjetnosti i talijanistike, Studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike, Studij medicine, Studij muzikologije, Studij fizioterapije te menadžmenta, turizma i sporta.

Odabrani stipendisti s nestrpljenjem očekuju potpisivanje ugovora i primanje prvih isplata kako bi im se barem u jednom dijelu olakšao studentski život.

Odabrane kandidate možete pogledati na listi OVDJE

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek