Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Bucić otpisan; Vanda Louč, v.d. ravnatelja Gimnazije

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PRIJE 7 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED



POŽEGA - I dok smo još početkom lipnja pisali kako Pavle Bucić ulazi u svoj šesti ravnateljski mandat u Gimnaziji u Požegi, samo 20-ak dana kasnije priča dobiva potpuno novi epilog. Naime, Ministarstvo znanosti nije "amenovalo" odluku Školskog odbora te je Bucić ostao bez pozicije, ali i bez radnog mjesta u školi na čijem je čelu bio 25 godina.

Ostavke u Školskom odboru su dali Slobodan Manović i Vlasta Krizmanić te je župan Alojz Tomašević, u ime osnivača u Školski odbor postavio nove članove - Željka Obradovića i dr.sc.Vesnu Vlašić koja je ujedno i predsjednica Školskog odbora.

Školski odbor je potom profesoricu Vandu Louč, dosadašnju zamjenicu ravnatelja Pavla Bucića, imenovao za v.d. ravnatelja. Iako bi izbori za novog ravnatelja trebali biti održani najkasnije za godinu dana, neslužbeno doznajemo kako se neće čekati toliko dugo, već će novi ravnatelj biti imenovan što prije.

Podsjetimo, Pavle Bucić imao je na izborima početkom lipnja jednog protukandidata, donedavno njemu vrlo bliskog Željka Barić-Pilića koji je ujedno i sindikalni povjerenik. Hoće li se Barić-Pilić ponovno kandidirati, još uvijek se ne zna kao ni ima li još kandidata za mjesto ravnatelja Gimnazije jer, kako doznajemo iz redova nastavnika, zainteresiranih baš i nema budući da trakavica oko smjenjivanja starog i imenovanja novog ravnatelja u požeškoj Gimnaziji traje već poprilično dugo.



Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo