11. Kestenijada u Pleternici: “Jesen je kraljica boja, mirisa i okusa” /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

PLETERNICA – U pozivu novinarima za današnju Kestenijadu i Jesenski sajam u Pleternici u samom uvodu poziva lijepo je navedeno kako u jesen ulazimo šuštanjem lišća i šapatom kiše te da je upravo ona kraljica boja, mirisa i okusa. Uvjerili smo se danas u jesenske mirise pečenih kestenja koji su izmamili brojne Pleterničane da posjete tradicionalni Jesenski sajam i Kestenijadu koju je manifestaciju posjetila i pleternička gradonačelnica Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić. 

Antonija Jozić gradonačelnica Pleternice

-Jesen sa svojim mirisima bojama i okusima…. Danas je 11. Kestenijada u organizaciji Pleterničkih čoraka, a zadnjih nekoliko godina uz naše male manifestacije organiziramo i jesenski sajam na kojem se okupilo 16 izlagača. radi se prvenstveno o našim virijednim OPG-ovcima, ženama koje izrađuju rukotvorine, KUD-ovcima i dr. Svima njima je prilika da se predstave sa svojim proizvodima na kojem ne moraju platiti nikakav trošak za korištenje prostora i štanda. Imamo sve veći interes onih koji se inetersiraju kada će biti neki od sajmova i sličnih manifestacija iz čega proizlazi da im se isplati doći i biti na sajmu. Kao što vidite ovdje je uvijek i dobro druženje što je također jedan od razloga što vole doći na naš sajam – rekla je Antonija Jozić gradonačelnica Pleternice.

Sajam je održan ispred Gradske kuće u Pleternici koji će u budućnosti trebati prema svemu sudeći veći prostor zbog sve većeg interesa kako izlagača tako i posjetitelja.

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek