Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

[NAJAVA] Festival graševine u Kutjevu 2024. - bogat program sa završnicom uz Dalmatino

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | [NAJAVA] Festival graševine u Kutjevu 2024. - bogat program sa završnicom uz Dalmatino Požega.eu | [NAJAVA] Festival graševine u Kutjevu 2024. - bogat program sa završnicom uz Dalmatino

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Pred nama je uzbudljiv Festival Graševine u Kutjevu 2024., koji će se održati od 31. svibnja do 2. lipnja. Ovaj trodnevni događaj obećava bogat program za sve ljubitelje vina, gastronomije i zabave.
31. svibnja
Festival započinje 31. svibnja u 19:00 sati s Gala večerom u Slavonskoj kući Vinkomir. Ova svečana večera pružit će posjetiteljima priliku uživati u vrhunskim delicijama uz najbolja vina regije
1. lipnja – subota
Program drugog dana festivala počinje u subotu, 1. lipnja, u 10:00 sati s vinskim radionicama u Slavonskoj kući Vinkomir. Ove radionice pružit će posjetiteljima uvid u tajne proizvodnje vina i omogućiti im da nauče više o različitim vrstama vina.
U 15:00 sati, također u Slavonskoj kući Vinkomir, otvara se Salon vina, gdje će posjetitelji imati priliku degustirati i uživati u vrhunskim vinima.
U 16:30 sati, Gradska glazba Kutjevo nastupit će i pružiti glazbeni ugođaj koji će dodatno obogatiti atmosferu festivala.
Na Trgu graševine u 17:00 sati, posjetitelji mogu uživati u Eno Gastro Sajmu, gdje će moći kušati lokalne delicije i vina. Također, posjetitelje očekuje Vinski maraton, jedinstvena utrka kroz vinske podrume gdje je cilj imati što više promila, te Dječja utrka traktora koja će zasigurno zabaviti najmlađe posjetitelje.
U 18:00 sati, prošlogodišnji novitet festivala – Vinska alka, započinje. Cilj ovog natjecanja je isti kao u pravoj Sinjskoj alci.
Glazbeni program započinje u 19:00 sati s nastupom Tamburaškog sastava Zlatna Dolina, a vrhunac večeri bit će koncert popularne grupe Dalmatino koji počinje u 21:00 sati.
Nedjelja, 2. lipnja, rezervirana je za dan otvorenih podruma kao završetak Festivala Graševine u Kutjevu 2024. Ova jedinstvena prilika omogućuje posjetiteljima da istraže vinske podrume Kutjeva i degustiraju najbolja vina iz prvih ruku.
Ne propustite Festival Graševine u Kutjevu 2024., koji nudi bogat program i nezaboravna iskustva za sve posjetitelje. Dođite i uživajte u najboljem što Kutjevo ima za ponuditi!Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.