Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

[FOTO] Putovanje kroz vrijeme: Dan otvorenih vrata Osnovne škole Zdenka Turkovića

PRIJE 4 DANA
TEKST: kutjevacki.hr

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 4 DANA
TEKST: kutjevacki.hr

Osnovna škola Zdenka Turkovića oživjela je svoje hodnike i učionice u sklopu projekta “Tragom obitelji Turković” organizirajući Dan otvorenih vrata. Događaj je započeo u dvorani škole gdje su učenici izveli raznovrsne igrokaze i pjesme, stvarajući ugođaj topline i zajedništva. Nakon tog početnog programa, krenulo se u avanturu istraživanja po školi.
(FOZO)
Učenici su bili raspoređeni u 17 grupa, a škola je bila prepuna aktivnosti na različitim stanicama koje su simbolizirale život i obrazovanje nekadašnjih vremena. Kroz prezentacije, igre, videouradke i radionice, učenici su imali priliku upoznati se s tradicionalnim načinima učenja i života u školi.


Oduševljeno su sudjelovali u igrama koje su se nekada igrale bez tehnologije te su imali priliku saznati više o tradicionalnim zanatima i radionicama. Ovaj Dan otvorenih vrata bio je pun pogodak, pružajući učenicima i posjetiteljima priliku da se povežu s prošlošću škole i obrazovnog sustava. Sve pohvale idu organizatorima i djelatnicima škole koji su svojim angažmanom, trudom i vremenom učinili ovaj događaj nezaboravnim.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.