Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

[FOTO] Pored ribnjaka na Ivanindvoru družili se pleternički umirovljenici uz roštilj, pjesmu i ples

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: I. Tomić [FB]
FOTO: I.T./FB

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | [FOTO] Pored ribnjaka na Ivanindvoru družili se pleternički umirovljenici uz roštilj, pjesmu i ples Požega.eu | [FOTO] Pored ribnjaka na Ivanindvoru družili se pleternički umirovljenici uz roštilj, pjesmu i ples

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: I. Tomić [FB]
FOTO: I.T./FB

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Po lijepom sunčanom vremenu članovi Matice umirovljenika Grada Pleternice družili su se u prirodi u lijepom prirodnom okružju ribnjaka Športskog ribolovnog društva „Orljava“ na Ivanindvoru. Prema riječima predsjednika Stjepana Erjavca, osim okupljanja u svom domskom prostoru, odlučili su se za jedno vanjsko druženje u prirodi.

-Iskoristili smo donaciju gradonačelnice Marije Šarić koja nam je darovala plinski roštilj te smo ga prvi put upotrijebili pripremajući na njemu pojedine gastronomske specijalitete. Ovo okupljanje iskoristili smo za vježbanje u dvjema sportskim disciplinama: pikadu za žene i bacanju kolutova, za sportske susrete Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije, koji će se održati u Jakšiću 27. rujna-kaže predsjednik te napominje da se druženju odazvalo četrdesetak umirovljenika, što je više od polovice članova.

Posebna gošća bila je gradonačelnica Marija Šarić koja se, unatoč svojim brojnim obavezama, rado odazvala pozivu umirovljenika te se okušala u roštiljanju i pokazala vještinu u bacanju kolutova. Nakon zajedničkog ručka, druženje je nastavljeno uz glazbu, pjesmu i ples, u veselom raspoloženju za koje su se pobrinuli članovi Glazbenog umirovljeničkog sastava.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.