Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

ZIMSKI MALONOGOMETNI KUP U BATRINI: Početnici Slavije u jakoj konkurenciji osvojili srebrnu medalju

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: NK Slavija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | ZIMSKI MALONOGOMETNI KUP U BATRINI: Početnici Slavije u jakoj konkurenciji osvojili srebrnu medalju Požega.eu | ZIMSKI MALONOGOMETNI KUP U BATRINI: Početnici Slavije u jakoj konkurenciji osvojili srebrnu medalju

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: I. Tomić
FOTO: NK Slavija

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Početnici Nogometnog kluba „Slavija“ iz Pleternice, pod vodstvom trenera Predraga Šarića, sudjelovali su na vrlo jakom turniru „Zimski malonogometni kup 2024“ u Batrini  Natjecali su se kvalitetni i respektabilni klubovi: NK Belišće, NK Marsonia, ŠN Nopo Legen, NK Oriovac, ŠN Batrina, NK Sloga, NK Kutjevo, NK Slavija, NK Kaptol, NK Libertas (Novska), te škole nogometa iz Davora, Rešetara, Pavlovaca i Lužana.


U grupnoj fazi, u vrlo jakoj grupi (NK Marsonia, NK Kutjevo, NK Slavija, ŠN Nopo Legen), Slavijini početnici uspješno su odigrali sve tri utakmice i osvojili prvo mjesto u skupini, bez primljenog pogotka. U četvrtfinalu ih je čekala odlična ekipa NK Posavac iz Davora. Poslije regularnog dijela utakmice, rezultat je bio neriješen i bez golova (0:0),  a tijekom izvođenja penala spretniji i sretniji bili su pleternički dječaci te su prošli u polufinale.


polufinalnom susretu Slavijini početnici suočili su se sa starim znancima, ekipom Sloge iz Nove Gradiške. Ponovio se rezultat iz četvrtfinala (0:0) , a sreća je opet poslužila male Pleterničane. Pritom se posebno istaknuo Slavijin vratar i raspucavač Renato Babić koji je uspješno branio i raspucavao te je svoju ekipu  odveo u finale.


U vrlo kasnoj finalnoj utakmici, s početkom u  22.40, realno najbolja ekipa turnira ŠN Batrina pobjeđuje NK Slaviju s uvjerljivih  3:0 te zasluženo osvaja prvo mjesto i pehar.  Odličnoj ekipi Slavije, malim „crvenim“ početnicima, pripala je srebrna medalja, ali zlatnog sjaja.

Konačni poredak:

1.ŠN Batrina

2.ŠN Slavija

3.NK Sloga
4.NK BelišćeOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo