Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Željko Šarić, Marko Blažević i Josip Banović primili spomenice za dugogodišnji rad u vatrogastvu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. Mirković

-Za naše potrebe kupljeno je šest protupožarnih aparata, te dio opreme za intervencije, a obavljen je servis brentača, navalnog vozila i kombija, te kupljeno nekoliko novih brentača, kao i novih radnih odora – istakao je u izvješću o radu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Trenkovo njegov predsjednik Robert Karas na 73. godišnjoj skupštini. Dodaje da su  aktivni sa djecom i mladeži koji su osvojili pro mjesto na općinskom natjecanju u Velikoj, te šesto na županijskom natjecanju, a sve kategorije vatrogasaca su imale više vježbi.
Intervenirali su u potrazi za nestalom osobom, te na pumpanju vode iz bunara. Planovi obuhvaćaju nastavak rada sa djecom i mladeži, usavršavanje članova, te kupovinu opreme u skladu s mogućnostima DVD-a. 


Skupštini su nazočili načelnik Općine Velika Robert Hofman koji je pohvalio rad trenkovačkih vatrogasaca najavivši daljnju potporu, te velički vatrogasni čelnik Dejan Matijević, župnik Dražen Akmačić i brojni predstavnici drugih DVD-a i udruga toga kraja.
Željko Šarić primio je diplomu i vatrogasnu spomenicu za 30 godina rada u vatrogastvu, a za 10 godina Marko Blažević i Josip Banović.


Tijekom druženja nakon skupštine nastupio je glazbeni duet Denis Strnak-Josip Jurgec.
 Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.