Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

UMIROVLJENICI VETOVA: Predsjednica najavila odlazak i predložila svog nasljednika

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: D. MIRKOVIĆ

Matica umirovljenika Vetovo jedina je takva udruga na području Požeško-slavonske županije kojoj nije sjedište u jednom gradu ili općine toga kraja. Sada okuplja 56 članova iz Vetova, Venja i Lukača, a imaju pjevačku skupinu sa 11 muških i ženskih glasova.


-Najavila sam odlazak sa mjesta predsjednice, slijedi nam izborna skupština za koju sam članovima predložila izbor Tome Mijokovića na tu dužnost – istakla je prilikom okupljanja i druženja članstva predsjednica Matice umirovljenika Vetovo Irena Begović gdje su nazočili čelnici matica umirovljenika iz okolnih općina i gradova. Tom prigodom mješovita skupina je uz državnu himnu otpjevala nekoliko narodnih pjesama, a za dobro raspoloženje uz dosta veselih pjesama i plesova se pobrinuo Konrad Katić Koni na klavijaturama.


Članovi ove udruge nastupili su na sportskim i pjevačkim susretima Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije na čemu im je zahvalio županijski umirovljenički čelnik Nediljko Nenadić, te najavio daljnje aktivnosti posebno izdvajajući Katarinsku zabavu u požeškoj dvorani Gloria.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.