Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
GODIŠNJA SKUPŠTINA

Udruga hrvatske policije njeguje sjećanja na poginule kolege i značajne događaje iz domovinskog rata

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Udruga hrvatske policije njeguje sjećanja na poginule kolege i značajne događaje iz domovinskog rata Požega.eu | Udruga hrvatske policije njeguje sjećanja na poginule kolege i značajne događaje iz domovinskog rata

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Uz goste gradonačelnika Požege dr.sc. Željka Glavića, Marijana Smernića, predsjednika krovne Zajednice udruga hrvatske policije na državnoj razini, te predstavnike daruvarske policijske udruge redovnu godišnju izvještajnu skupštinu imala je Udruga hrvatske policije, hrvatskih branitelja grada Požege i Požeško-slavonske županije.


Skupom je predsjedavao Marijan Pilon, a predsjednik Udruge Zoran Renka podnio je izvješće o radu u protekloj godini.


-Uključili smo se u obilježavanje značajnih događaja iz rata na području naše županije, ali i u drugim krajevima tj. na Plitvicama, Pakracu, Okučanima, Voćinu i Daruvaru, te sudjelovali na hodočašćima u Mariju Bistricu i Voćin - istakao je Renka i dodao da su organizirali duhovnu obnovu za svoje članove, te redovito posjećuju grobove poginulih policajaca i polažu vijence. Izrazio je zahvalnost za potporu radu Udruge Gradu Požegi, Požeško-slavonskoj županiji, te općinama Brestovac, Kaptol, Jakšić i Velika.


Predstavnik daruvarske udruge poželio je požeškim kolegama što više druženja, a rad skupštine pozdravio je i čelnik Središnjice Marijan Smernić.


-Drago mi je da se okupljate i da provodite aktivnosti udruge radi sjećanja na obranu i oslobođenje domovine čime ste utrli put njenom razvoju u suvremenu europsku državu – istakao je pozdravljajući sudionike dr.sc. Željko Glavić, gradonačelnik Požege i dodao da je na njima da zajedno sa ostalima čuvamo i gradimo državu kako bi svake godine postajala još bolja.


Nakon radnog dijela za dobro raspoloženje pobrinuo se četveročlani glazbeni sastav Ivice Šalata koji su odabranim pjesama razveselili sudionike skupštine.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.