Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Trenkovo zavijeno u crno: Poginula je 18-godišnja učenica požeške Gimnazije

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Trenkovo zavijeno u crno: Poginula je 18-godišnja učenica požeške Gimnazije Požega.eu | Trenkovo zavijeno u crno: Poginula je 18-godišnja učenica požeške Gimnazije

Prometna nesreća u Mihaljevcima

Neiskustvo vozača, neprilagođena brzina i sklizak kolnik odnijeli su nažalost prerano još jedan život.

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Poznate su okolnosti teške prometne nesreće koja se sinoć oko 23,15 sati dogodila između mjesta Požega i Mihaljevci.
-18-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, dolaskom do zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad vozilom, sletio na travnatu bankinu i potom se vratio na kolnik te u zanošenju vozilom prešao na suprotnu prometnu traku. Tom prilikom je na desnu bočnu stranu „Opela“ prednjim dijelom naletio osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljao 24-godišnji vozač. U prometnoj nesreći oba vozača su lakše ozlijeđena kao i putnica iz „Volkswagena“ starosti 21 godinu i putnici iz „Opela“ starosti 15 i 17 godina, dok je 18-godišnja putnica iz „Opela“ od posljedica ozljeda preminula u kolima Hitne pomoći. Protiv 18-godišnjeg vozača slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.-navodi se u izvješću PU požeško-slavonske. 

U ovoj strašnoj nesreći život je izgubila 18-godišnja Trenkovčanka E.D., maturantica požeške Gimnazije. Nažalost, njezin je mladi život naglo prekinut.

Dio prometnice između Požege i Mihaljevaca prečesto se spominje u rubrikama crne kronike. Prije mjesec dana na istom je mjestu došlo do slijetanja automobila u Veličanku. Prije nekoliko godina gotovo na istom mjestu smrtno je stradao 21-godišnjak koji je iz Švicarske došao u posjet rodbini za blagdane. Svake se godine na toj zavojitoj dionici dogodi po nekoliko izlijetanja automobilima, a najčešći uzrok nesreće je vožnja neprilagođena uvjetima na kolniku. Sinoćnji uvjeti su na kolniku, zbog obilne kiše, bili dodatno otežani. Neiskustvo vozača, neprilagođena brzina i sklizak kolnik, odnijeli su nažalost prerano još jedan život. 


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo