Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Trava uz cestu prema prigradskom naselju Gornji Emovci veća od jednog metra: Pročelnice Menđel kad će biti pokošena!!!???

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Trava uz cestu prema prigradskom naselju Gornji Emovci veća od jednog metra: Pročelnice Menđel kad će biti pokošena!!!??? Požega.eu | Trava uz cestu prema prigradskom naselju Gornji Emovci veća od jednog metra: Pročelnice Menđel kad će biti pokošena!!!???

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Dođite i vidite.... riječi su mještana Gornjih Emovaca koji su nas pozvali negodujući zbog neodgovornosti nadležnih, iz grada Požege, jer za njih, kako kažu nitko ne mari.

-Zar ovo nije sramota. Za koji dan i ova tabla na ulazu u selo s natpisom neće biti vidljiva. Još malo pa se neće vidjeti niti ograda na mostu, hidrant je zarastao u travi, jesmo li mi u ravnopravnom položaju poput drugih žitelja grada Požege - ogorčenim riječima priča nam svoju priču jedan mještanin Gornjih Emovaca prozivajući gradonačelnika Glavića zbog te situacije.

Saslušali smo tog mještanina i još s nekima razgovarali. Nitko ne želi pred objektiv aparata ali ogorčenost ne skrivaju. I to nam je bilo dovoljno da sve sagledamo i da uz gradonačelnika Glavića kojeg mještani prozivaju ipak prozovemo kao odgovornu osobu u gradu Požegi zaduženu za komunalne djelatnosti, aktualnu pročelnicu Andreju Menđel na koju je sve više pritužbi na njen rad i ponašanje, a neki će reći i drskost iznad dozvoljenih granica.

Što nama kao mediju preostaje već sve saslušati, dokumentirati i javno objaviti uz upit odgovornima kada će biti riješen problem s košenjem trave u Gornjim Emovcima.

Uvjereni smo da to nije jedinstven slučaj i da takvih ima još. Pozivamo naše čitatelje da nam se jave. Mi ćemo rado doći i kroz foto dokumentaciju zabilježiti i što drugo već opet prozvati odgovorne.

Već nam je poznat odgovor koji će "možda" uslijediti u smislu da će sve biti riješeno prema planu košenja, da je to u nadležnosti i izvršenju nekog drugog i sl. Bilo kako bilo poznato je čija je prometnica i tko odgovara za nedostatke. Lijepo je sjediti u udobnoj fotelji, u rashlađeno-ugodnom uredu i primati više nego solidnu plaću za (ne)rad.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo