Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
ŽUPANIJSKI DERBI U PLETERNICI

Tko će „opstati“: Slavija i Kutjevo u borbi za trećeligaški status

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Tko će „opstati“: Slavija i Kutjevo u borbi za trećeligaški status Požega.eu | Tko će „opstati“: Slavija i Kutjevo u borbi za trećeligaški status

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U posljednjem 30. kolu Treće hrvatske nogometne lige-istok Slavija je u susjedskom i županijskom derbiju domaćin Kutjevu. U subotu 1. lipnja na stadionu „Stjepan Zdenko Šivo“, s počekom u 18 sati, igra se utakmica odluke o ostanku u ovom rangu natjecanja između dviju momčadi koje zauzimaju dno prvenstvene ljestvice. Čak pet klubova bori se za ostanak u trećeligaškom društvu, a o njihovoj sudbini odlučivat će i to hoće li se Slavonija kvalificirati u Drugu hrvatsku nogometnu ligu.
U slučaju da to izostane, iz ovoga ranga natjecanja ispadaju tri kluba. Pobjedom je jedino Oriolik siguran u ostanak, a za preostala četiri kluba neizvjesnost će trajati do zadnjeg sučevog zvižduka. U slučaju pobjede, Slavija bi imala 36 bodova, no ni to joj ne jamči ostanak u ligi jer će on ovisiti o ishodu utakmica u Našicama i Oriovcu te rezultata Slavonije  u kvalifikacijama. Slavijina klupska uprava poziva navijače da svojom nazočnošću i bodrenjem podrže svoju momčad u nikad neizvjesnijoj borbi za ostanak.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.