Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
EMITIRANJE FESTIVALA

Televizija Zelina prva i to ovog četvrtka emitira cijelu snimku Zlatnog glasa Zlatne doline 2024.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Arhiva, pozega.eu

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Televizija Zelina prva i to ovog četvrtka emitira cijelu snimku Zlatnog glasa Zlatne doline 2024. Požega.eu | Televizija Zelina prva i to ovog četvrtka emitira cijelu snimku Zlatnog glasa Zlatne doline 2024.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić
FOTO: Arhiva, pozega.eu

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Nakon što su tonske, snimateljske i montažerske ekipe završile svoj rad na montaži i obradi slike i zvuka snimljenih 9. svibnja na Festivalu tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline 2024. u Kaptolu kreće emitiranje snimke te poznate i popularne priredbe.
-Snimku obje večeri 49. Festivala tamburaških pjesama " Zlatni glas Zlatne doline " moći ćete pogledati u četvrtak 06. lipnja 2024. s početkom u 19:30 h u programu Televizija Zelina . Zahvaljujemo organizatoru gospodinu Jelenku Topiću. ( Gledanje omogućeno i putem naše Facebook stranice) – stoji na stranice TV Zelina, poznate u javnosti i kao Prigorska TV, a ta TV uz brojne druge iz zemlje i susjedstva, kao i niz drugih medija su medijski pokrovitelji ovog festivala.
Njihov program se emitira na niz platformi tako da ga može pratiti gledateljstvo kod nas, ali i u inozemstvu uključujući Facebook.
Te večeri oni će emitirati cijeli ovogodišnji festival. Snimka traje oko dva i pol sata, a obuhvaća izvođenje 23 nove pjesme, show nastup TS Slavonski dukati, proglašenje pobjednika i dodjelu nagrade najboljima.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.