Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Teleća i janjeća koljenica novi gastro specijalitet u ponudi restorana Schön blick

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: D. Krstanović

Uz raznovrsne specijalitete koji se nalaze na gastro karti restorana Schön blick u Vetovu nešto novo je u njihovom jelovniku – teleća i janjeća koljenica pripremljena na tajnovit način kuharskog osoblja koje predvode iskusne vlasnice, uvijek vedre i nasmijane, Anita i Josipa.


Oni koji su imali privilegiju ovih dana taj specijalitet kušati nije im trebalo dugo vremena da se ponovno vrate kako bi uživali u toj gastro ponudi. Niti novinarska ekipa nije mogla odoljeti tom izazovu jer ono što je oko vidjelo još bolje je kušajući to osjetilo tako da je preporuka više nego opravdana.


Bilo što drugo reći suvišno je izuzev sugestije da što prije posjetite Vetovo, pitomo mjestašce pokraj grada Kutjeva, u kojem je smješten nadaleko poznati restoran Schön blick.


Možemo još naglasiti i to da je cijeli kompleks blick smješten u miru pitome slavonske doline uz papučke obronke koji se protežu uz cestu Velika – Kutjevo. Uz restoran je i prenoćište i to sve u blizini Požege, a samo sat vremena vožnje od Osijeka, a to je mjesto  idealno za bijeg od svakodnevnice, jednodnevne i višednevne izlete ili samo dobar obiteljski ili poslovni ručak.


U restoranu se njeguje tradicionalna slavonska, ali i internacionalna kuhinju obogaćena vrhunskim slavonskim vinima kutjevačkog vinogorja. Oni koji požele mogu ostati i dulje koji će biti smješteni u udobne sobe uz obalu umjetnog jezera.


Može se reći da je cijeli kompleks restorana i prenoćišta jedinstveni osjećaj spajanja čovjeka i prirode na najljepši način koji obogaćuje život svakoga tko barem jednom posjeti taj objekt koji je u sklopu projekta Hrvatske turističke zajednice “Volim Hrvatsku”, TZ Požeško-slavonske županije provela je akciju “Zeleni cvijet” u 2011. godini u kojoj je u kategoriji najbolje uređene turističke destinacije prvo mjesto pripalo restoranu Schön Blick. Osvojene su i druge prestižne nagrade i dobivena priznanja jer su oni to zaslužili.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo