Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Sve je spremno za punk rock spektakl: Vidimo se večeras na Požeškoj gori na Hill Open Air Festivalu!

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: HOPA

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

HOPA

Organizatori su se dobrano potrudili, vrijeme je savršeno, program je i više nego dobar, osigurana je i ugostiteljska ponuda, a naravno da su mislili i na najvažniju sporednu stvar na svijetu pa je tako u subotu organizirano gledanje nogometne utakmice Hrvatska – Španjolska.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: HOPA

Na obroncima Požeške gore finiširaju se detalji za prvi požeški Hill Open Air Festival – HOPA. Zahtjevnog organizacijskog posla prihvatila se grupa Požežana sa željom da Požegu s pravom vrate na punk-rock scenu!
Tako će danas i sutra nastupiti trenutačno najtraženiji punk rock bendovi: Magical Mistery Band, BOA II, Detmeć, Koridor, Kombinator, Savršeni Marginalci, Atheist Rap, One Step Away – OSA, KDP.


HOPA počinje večeras od 19 sati kada je na programu SPOK Open Air party i HOPS beer fest s lokalnim craft pivarima. U nastavku će se večeri na velikoj HOPA pozornici izmjenjivati bendovi uz koje ćete se u jedinstvenom festivalskom ambijentu zasigurno zadržati do svitanja.


-Za sve koji planiraju ovog vikenda na Požešku goru organiziran je taxi prijevoz s Trga Svetog Trojstva, od 18:30 do 22 sata. U subotu će prijevoz čak krenuti ranije od 17 sati, a vozit će svakih deset minuta, također do 22 sata navečer. Taxi vas vozi besplatno i imat će na sebi oznake Festivala.” – ističe Darijo Ledić, inicijator i organizator festivala.
Organizatori su se dobrano potrudili, vrijeme je savršeno, program je i više nego dobar, osigurana je i ugostiteljska ponuda, a naravno da su mislili i na najvažniju sporednu stvar na svijetu pa je tako u subotu organizirano gledanje nogometne utakmice Hrvatska – Španjolska (EURO 2024) na video zidu.
Ako već niste kupili ulaznicu, nije problem, bit će ih na ulazu po 25 eura za dva dana najboljeg provoda ikad. Na vama je samo da danas već od 19, a sutra od 17 sati uhvatite taxi ili se prošetate do Grožđanskog puta na Požeškoj gori dođete i dobro se zabavite na festivalu kakav Požega i Požežani itekako zaslužuju.
I da ne zaboravimo, u sklopu HOPA festivala se održava 1. HOPA ROCK&RUN CENER Trail, u subotu 15.06.2024. na obroncima Požeške gore.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme:
POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo