Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: kutjevo.com
FOTO: Kutjevo d.d.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir Požega.eu | Spoj Slavonske tradicije i vrhunskog Vina: Slavonska kuća Vinkomir

PRIJE 7 MJESECI
TEKST: kutjevo.com
FOTO: Kutjevo d.d.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Vinarija Kutjevo s ponosom najavljuje otvorenje svog prestižnog restorana "Slavonska kuća Vinkomir" početkom 2024. godine i poziva stručnjake iz ugostiteljske industrije da se pridruže našem timu te postanu ključni članovi ove jedinstvene gastronomske avanture.
Ovaj izvanredni projekt smješten je usred predivnih vinograda u Vinkomiru i donosi spoj tradicionalnih slavonskih jela i vrhunskih vina iz kutjevačkog podruma. "Slavonska kuća Vinkomir" nudi gostima ne samo izvanrednu hranu i vina, već i jedinstveni ambijent koji spaja rustični šarm prošlih vremena s modernom arhitekturom. Okruženi prirodnim bogatstvima naših vinograda, gosti će imati priliku uroniti u priču koja seže unatrag do 1232. godine, kroz povijest starog podruma, te doživjeti jedinstveno enogastronomsko iskustvo. Restoran će nuditi "à la carte" uslugu i bit će prilagođen za organizaciju različitih događanja, s mogućnošću proširenja kapaciteta putem terasa i stajaćih mjesta oko restorana. Glavni naglasak bit će na izboru vina, koji će se usklađivati s ponudom jela, uključujući i sezonska jela koja će savršeno komplimentirati vinsku selekciju.
U srcu predivnih vinograda Vinkomira, otkrit ćete Graševinu Vinkomir - vino koje nosi dušu ovog posebnog položaja. Njegova voćnost, svježina i iskrenost čine ga istinskom vinskom poslasticom. U našem restoranu "Slavonska kuća," imat ćete priliku doživjeti jedinstveni terroir kroz ovo izvanredno vino, čime ćemo vam pružiti nezaboravno enološko iskustvo.


Osim graševine Vinkomir, želimo vas upoznati s pjenušcem Chardonnay de Gotho Brut iz 2019. godine. Ovaj pjenušac je sazrio na kvascima gotovo četiri godine, primjenjujući klasičnu metodu koja podsjeća na proizvodnju šampanjaca u francuskoj regiji Champagne. Smatramo vrijednim produženje procesa odležavanja na kvascima, što rezultira suptilnim oksidativnim elementima. S ovim pjenušcem želimo istaknuti da je moguće zadržati sortnost chardonnaya, često branog ranije za proizvodnju pjenušaca kako bi se sačuvala visoka svježina uz nižu razinu alkohola.


Tražimo strastvene i predane profesionalce koji će doprinijeti uspjehu ovog ambicioznog projekta. Otvoreni su natječaji za nekoliko ključnih pozicija, a nudimo brojne pogodnosti za buduće zaposlenike.
Pridružite se našem timu i budite dio ove jedinstvene enogastronomske priče. Detalje o otvorenim pozicijama možete pronaći na portalu Moj Posao i na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Zahvaljujemo na vašem iznimnom entuzijazmu i neizmjerne podrške. S nestrpljenjem iščekujemo buduće prilike za stvaranje nezaboravnih iskustava za naše dragocjene goste u Slavonskoj kući Vinkomir.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.