Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Povrtlari klastera Zlatna dolina iz Požege imaju sa Podravkom siguran plasman i dogovorenu cijenu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Povrtlari klastera Zlatna dolina iz Požege imaju sa Podravkom siguran plasman i dogovorenu cijenu Požega.eu | Povrtlari klastera Zlatna dolina iz Požege imaju sa Podravkom siguran plasman i dogovorenu cijenu

PRIJE 2 MJESECA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Uz sudjelovanje više od 300 proizvođača povrća s područja Slavonije u Gospodarskom centru Osječko-baranjske županije održana je stručna Tribina na kojoj su predstavnici tvrtke Podravka d.d. zainteresiranim povrtlarima ponudili mogućnost otkupa njihovih proizvoda i kooperaciju.
Osječko-baranjska županija sustavno pomaže poljoprivrednicima, a mjerama potpora nastoji podržati proizvođače od početka poslovanja do plasmana proizvoda na tržište, a takve poteze pokrenule su ili će uskoro uvesti i ostale županije zbog razvojnih mogućnosti povrtlarstva.
Među zainteresiranim proizvođačima je bio i predsjednik Udruge proizvođača povrća klaster Zlatna dolina iz Požege Luka Japarić koji je rekao kako im je siguran plasman i dogovorena cijena što znači sigurnu proizvodnju.


-U budućnosti će sve više ratara prelaziti upravo na povrtlarsku proizvodnju, u kojoj uz cijene repromaterijala, gnojiva i zaštitnih sredstava, ipak uspijevaju osigurati opstanak na tržištu – istakao je tom prilikom Japarić i dodao su an ovom skupu proizvođači dobili priliku povezati se s otkupljivačem koji im nudi siguran otkup i zagarantiranu cijenu, ali i kooperaciju.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo