Ponovno muke za stanovnike Vidovaca: Poplave uvijek u istim ulicama /FOTO-VIDEO/

Autor: D.K.

Svaka jača padalina postaje noćna mora za stanovnike Vidovaca u ulicama sv. Valentina i Stjepana Ferića. Uvijek isti prizori, veće količine vode se slijevaju u potok Pakao iz kojeg se voda izlijeva na cestu, prostorije i podrume obiteljskih kuća.

Ogorčeni su stanovnici koji više nemaju snage komentirati takve situacije jer na sve načine pokušavaju spriječiti prodiranje vode i spasiti vlastitu imovinu.

Poplavljene ulice u Vidovcima došao je posjetiti zamjenik gradonačelnika Požege dr.sc. Borislav Miličević u pratnji predsjednika Mjesnog odbora Josipa Širića.

-Ovo je velika količina oborina, kapacitet odvodnih kanala je takav kakav je, a vidljive u i određene nečistoće koje su se desile. Mi smo podigli sve službe i branit ćemo se od poplave koliko uspijemo – rekao je Miličević naglašavajući kako sve to nije u njihovim rukama ali da su podigli operativne snage i strojeve kako bi se spriječile štete, te da se najkritičnija mjesta rješavaju.

Predsjednik Mjesnog odbora Vidovci Josip Širić naglašava kako problemi s poplavama neće stati dok se ne izgradi retencija koja je planirana,

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek