Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Osvojili šest zlatnih, dvije srebrne i jednu brončanu medalju

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: Judo klub „Slavonac“

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: Judo klub „Slavonac“

Judo klub „Slavonac“ iz Čaglina nastupio je s desetero judaša na međunarodnom turniru u Doboju, koji je okupio više od 300 natjecatelja iz 31 kluba iz četiriju država (Srbija, Francuska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina). Zlatne medalje osvojili su Ema Blagojević, Iva Čančar, Ivona Švajda, Lana Knaus, Rafael Ćosić i Bruno Bluha. Srebrne medalje osvojili su Lena Đukić i Filip Matošić, brončanu Vanesa Zečević, a Nemanja Đukić završio je turnir na petom mjestu.


Osim brojnih medalja, curice do 12 godina u sastavu Iva Čančar, Ema Blagojević i Vanesa Zečević osvojile su pehar za najbolju ekipu turnira u konkurenciji do 12 godina. U ukupnom poretku klubova Judo klub „Slavonac“ osvojio je treće mjesto.


-Turnir smo odradili odličnoj jer je od desetero judaša njih devetero osvojilo medalje, od čega je čak šest zlatnih. Slijedi nam zaslužena pauza od turnira i treninga te nastavljamo, nadamo se, u istom ritmu u kolovozu, kada nam slijedi turnir u Prnjavoru- kazao je Robert Garc, trener Judo kluba „Slavonac“.
Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo