Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Odobreno bespovratnih 160 tisuća eura gradu Kutjevu za izgradnju velikonogometnog terena na umjetnoj travi

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: Požega.eu
FOTO: kutjevački.hr

Ukupna ocjena čitatelja:
1

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Odobreno bespovratnih 160 tisuća eura gradu Kutjevu za izgradnju velikonogometnog terena na umjetnoj travi Požega.eu | Odobreno bespovratnih 160 tisuća eura gradu Kutjevu za izgradnju velikonogometnog terena na umjetnoj travi

PRIJE 10 MJESECI
TEKST: Požega.eu
FOTO: kutjevački.hr

Ukupna ocjena čitatelja:
1
Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Ministarstvo turizma i sporta donijelo je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2023. godini. Ukupno je dodijeljeno 4 milijuna eura za 87 projekata, a Gradu Kutjevu odobreno je 159.267,20 EUR (1.200.624,13 KN).

Grad Kutjevo na natječaj je prijavio projekt izgradnje velikonogometnog terena na umjetnoj travi koje će se nalaziti na pomoćnom igralištu Športsko-rekreacijskog centra Kutjevo. Gradonačelnik Josip Budimir iznimno je zadovoljan rezultatima natječaja i činjenicom da je Gradu Kutjevu odobreno skoro najviše sredstva što znači da je Ministarstvo turizma i sporta prepoznalo ovaj projekt kao iznimno važan za našu sredinu. Gradonačelnika najviše veseli što će 140 djece uključenih u Školu nogometa NK Kutjevo imati odlične uvjete za rad i razvoj sportskih vještina.

”Ulaganje u sportsku infrastrukturu u posebnom je fokusu Vlade Republike Hrvatske jer je adekvatna sportska infrastruktura važan preduvjet kako bismo sport u svim dijelovima Hrvatske učinili podjednako dostupnim svima, od rekreativaca to vrhunskih sportaša. Zbog toga i svake godine povećavamo iznos za ovaj Natječaj i veseli me što opet imamo odlične infrastrukturne projekte iz cijele zemlje i to za sportske objekte u svim sportovima, od otvorenih vježbališta, nogometnih i teniskih terena, sportskih dvorana i mnogih drugih. Od 2018. godine sufinancirali smo obnovu ili izgradnju više od 250 sportskih objekata u iznosu većem od 14 milijuna eura te ćemo i dalje nastaviti s ovakvim ulaganjima”, rekla je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Komentari (1)
CroExit
2.9.2023.
E to će nam dati kruha, nogometni teren. Za koga za Brazilce, Koreance...Arape, Afrikance. U Kutjevu neke ulice nemaju kanalizaciju, ceste nisu obnavljane 40 godina ali za nogometni teren se ima. Kruha i igara za ovce.

+ (0) | - (0)

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo