Narušavanje javnog reda, teška krađa, vožnja pod utjecajem alkohola, požar….

POŽEGA – Policijski su službenici proteklog vikenda imali različitih intervencija, od narušavanja javnog reda i mira do teške krađe, vožnje pod utjecajem alkohola, požara i sl.

U noći sa četvrtka na petak, 4./5. svibnja 2017. godine, u mjestu Alilovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u prostor deponija otpada u vlasništvu trgovačkog društva iz Požege prilikom čega je otuđio akumulator. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Na livadi u vlasništvu 53-godišnjaka, na neutvrđeni način je došlo do požar, u nedjelju, 7. svibnja 2017. između 22 i 23 sata, u mjestu Deževci, prilikom čega je izgorjelo oko 50 rolo bala sijena. Slijedi policijski očevid.

Dvojica muškaraca starosti 27 i 29 godina u nedjelju, 7. svibnja 2017. godine, oko 4.30 sati, u Požegi, u Cehovskoj ulici, u ugostiteljskom objektu bez ikakvog su povoda verbalno i tjelesno napali 27-godišnjaka zbog čega protiv njih slijedi optužni prijedlog. Istoga dana, oko 16.15 sati, u Požegi, u Ulici kralja Tomislava, u ugostiteljskom objektu 48-godišnjakinja i 53-godišnjak su se  verbalno i tjelesno sukobili s 49-godišnjakom (1,98 promila)  koji je lakše ozlijeđen. Protiv njih slijedi optužni prijedlog kao i protiv 36-godišnje djelatnice lokala koja je posluživala alkoholna pića već pijanoj osobi.

U subotu, 6. svibnja 2017. godine, oko 22.10 sati, u Čaglinu, u Ulici Alojzija Stepinca, policijski službenici su zatekli 52-godišnjaka koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,64 promila upravljao osobnim automobilom marke „Fiat“, zagrebačkih registarskih oznaka. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda na području PU požeško-slavonske dogodilo se pet prometnih nesreća s materijalnom štetom i to u mjestu Badljevina, u Pakracu u Bolničkoj ulici, u Drškovcima te u Požegi u ulicama Eugena Kvaternika i sv. Roka.

0 Comment