Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Načelnik općine Jakšić darivao najmlađe sumještane i njihove roditelje /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Načelnik općine Jakšić darivao najmlađe sumještane i njihove roditelje /FOTO/ Požega.eu | Načelnik općine Jakšić darivao najmlađe sumještane i njihove roditelje /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PROREDVeć po tradiciji dva puta godišnje načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević upriliči prijem za najmlađe sumještane i njihove roditelje kojim prigodom ih novčano dariva.

Na današnji prijem pozvano je 17 najmlađih i njihovih roditelja koje načelnik Kovačević primio u Općinskoj vijećnici s kojim je bio i predsjednik Općinskog vijeća Boško Obradović.

-Kao što vidite nastavljamo s dosadašnjom praksom i darivanjem najmlađih sumještana, odnosno njihovih roditelja. Svima želim puno zdravlja i uspjeha, a najmlađima želim da budu dobri članovi naše zajednice. Želja mi je da u budućnosti netko vodi ovu općinu i Općinsko vijeće te da upravlja općinom – rekao je pozdravljajući sve nazočne Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić.Čestitkama se pridružio i predsjednik Općinskog vijeća Boško Obradović koji je poželio puno sreće u daljnjem životu te da općina ima što više mladih obitelji.

Načelnik općine se osvrnuo i na izgradnju odnosno dogradnju sadašnjeg dječjeg vrtiće gdje bi se trebao proširiti postojeći kapacitet za tri odgoje skupine. Naglasio je i kako se nisu uspjela sva djeca upisati u dječji vrtić što će se riješiti dogradnjom postojeće zgrade. Najavio je i mogućnost preuređenja mjesnog doma u Eminovcima koji bi mogao poslužiti kao područno odjeljenje za dvije odgojne skupine, među kojima jedna jaslička.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo