Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
VATROGASNI CENTAR PLETERNICA

/FOTO-VIDEO/ Na gradskom vatrogasnom natjecanju djece, podmlatka, mladeži i članova sudjelovalo 15 ekipa

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić, A. Krstanović, K.J., DVD Pleternica

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić, A. Krstanović, K.J., DVD Pleternica

Na parkirališnom prostoru pokraj Orljave održano je gradsko vatrogasno natjecanje djece, podmlatka, mladeži i članova Vatrogasnog centra Pleternica. Sudjelovalo je 15 ekipa dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Pleternice, Sulkovaca, Buka i Drenovca. Domaćini su bili gradski DVD i Grad Pleternica. Prigodnim pozdravnim riječima obratili su se predsjednik Županijske vatrogasne zajednice i DVD-a Pleternica Dragutin Žnidarec te zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić.


-Impozantno je vidjeti ovolik broj djece zainteresiranih za vatrogastvo, a to je zasigurno rezultat predanog rada naših dobrovoljnih vatrogasnih društava i dugogodišnje tradicije, što je dragocjeno i treba sačuvati. Zahvaljujem svima koji su odvojili svoje vrijeme kako bi djeci približili vatrogastvo kao plemeniti hobi i poziv. Siguran sam kako će ta djeca sljedećih godina preuzeti seniorske obaveze koje danas obavljaju neki drugi-poručio je zamjenik gradonačelnice.


U kategoriji djece 6-12 (ž) prvo mjesto osvojio je DVD Buk, drugo DVD Pleternica. U istoj uzrasnoj kategoriji djece 6-12 (m) prvi je DVD Sulkovci drugi DVD Drenovac, treći DVD Pleternica, a četvrti DVD Buk. U kategoriji mladeži 12-16 prvo mjesto zauzeo je DVD Sulkovci, drugo DVD Pleternica, a treće DVD Buk. Kod članova su nastupile A i B ekipe. U disciplini VMŠ (vatrogasna motorna štrcaljka) kod odraslih za žene prva je Pleternica "A" , 1. Sulkovci 1, 2. Sulkovci 2 "B"; 1. DVD Pleternica, 2. DVD Sulkovci, 3. DVD Buk.
Najuspješnijim ekipama podijeljeni su za prvo mjesto pehari, a zlatne, srebrne i brončane medalje za prva tri mjesta. Uručili su im Dragutin Žnidarec, zapovjednik pleterničkog Vatrogasnog centra Ivica Klobučar i pojedini suci. Prve tri ekipe iz svake kategorije plasirale su se na županijsko vatrogasno natjecanje. Sudački posao uspješno i korektno je odradila ekipa u sastavu: Dragan Barukčić iz Ruševa, Maja Stipić iz Bekteža, Julija Panijan i Danijel Murar iz Jakšića i Dinko Lukas iz Čaglina.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo