Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

MAŠKARE U PLETERNICI: Zanimljiv i sadržajan zabavni program u dvorani Terra Panonica

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

U nedjeljno poslijepodne duga povorka pleterničkih maškara, predvođena Miki Mausom, krenula je od Osnovne škole fra Kaje Adžića gradskim ulicama prema Trgu bećarca, no zbog kišnog vremena predviđeni program održan je u multimedijalnoj dvorani Interpretacijskog centra Terra Panonica,


U organizaciji Pleterničkih čoraka, u suradnji s gradskom Turističkom zajednicom i Gradom Pleternicom, pripremljen je  zanimljiv i sadržajan zabavni i glazbeno-plesni program.


U prepunoj dvorani i na galeriji tražilo se mjesto više, a na pozornici su se redali različiti izvođači, od najmlađih do starijih. Za sudionike priredbe pripremljeno je posebno iznenađenje-nastup profesionalnog mađioničara Vladimira Štimca iz Zagreba. On je svojim trikovima i iluzionističkim točkama oduševio sve nazočne, a posebno mališane koji su došli u pratnji svojih roditelja.


Tijekom programa koji je vodila Ivana Ketović Marjanović, direktorica gradske Turističke zajednice, nastupili su u maštovitim i osmišljenim maskama mališani iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“ i njihove odgojiteljice, Mažoretkinje Grada Pleternice, najmlađi članovi KUD-a „Orljava“, članovi Udruge „Osmjeh“ i Dječjeg gradskog vijeća.


Stručni ocjenjivački sud izabrao je najbolju grupnu masku. Prigodna nagrada je ove godine pripala članovima Udruge „Osmjeh“, s voditeljicom Sarom Božičević. Nagradu je uručila Anka Dorbić, predsjednica Udruge „Pleternički čoraci“. Sudionici maškara i posjetitelji su u predvorju dvorane ponuđeni krafnama, kuhanim vinom, čajem  i osvježavajućim pićima.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.