Požega.eu

Limači pleterničke Slavije pobjednici međunarodnog turnira u Županji, a Rafael Šugić najbolji igrač

PRIJE 1 MJESEC
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Limači pleterničke Slavije pobjednici međunarodnog turnira u Županji, a Rafael Šugić najbolji igrač Požega.eu | Limači pleterničke Slavije pobjednici međunarodnog turnira u Županji, a Rafael Šugić najbolji igrač

(FOTO: NK Slavija)

PRIJE 1 MJESEC
JELENKO TOPIĆ

Povodom Dana grada Županje i zaštitnika grada organiziran je 2. Međunarodni turnir limača Prva nogometna lopta u Hrvatskoj. Domaćin je bio NK Graničar, a nastupilo je oko 600 nadarenih dječaraca iz 42 kluba.

U kategoriji U-9 koja obuhvaća dječake starosti 8 i 9 godina najbolja je bila Škola nogometa NK Slavija iz Pleternice, drugo mjesto osvojio je osječki Hypo-Limač, do “bronce” je stigla Marsonia, do “drvene medalje” županjski Radnički. U ovoj starosnoj kategoriji najboljim igračem proglašen je Rafael Šugić (Slavija), najbolji strijelac bio je Pavle Mišić (Modriča, BiH), a najbolji vratar Dino Plasajac (Hypo-Limač).

Prvo mjesto u kategoriji U-11osvojio je domaći Graničar, druga je bila Cibalia, treća Cibalia II, četvrti Radnički Županja, itd. Najbolji igrač bio je Luka Kokanović, najbolji vratar bio je David Rošić, obojica su članovi pobjedničke momčadi, dok je najbolji strijelac bio Roko Nović (Cibalia).

Ovaj plasman pleterničkih dječaka ne iznenađuje zbog predanog rada struke, a dokaz je uspješnosti i umijeća kako trenera tako i njihovih miljenika.
 Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.