Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

INFODAN HABOR-a: Poduzetnici mogu u četvrtak saznati sve o mogućnostima povoljnog kreditiranja

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | INFODAN HABOR-a: Poduzetnici mogu u četvrtak saznati sve o mogućnostima povoljnog kreditiranja Požega.eu | INFODAN HABOR-a: Poduzetnici mogu u četvrtak saznati sve o mogućnostima povoljnog kreditiranja

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ilustracija

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) održat će Infodan ovog četvrtka, 30. studenog, od 10 do 13 sati, u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Požega, na adresi Vukovarska ulica 6.

Radi što bolje informiranosti poduzetnika o novostima u kreditnim programima s povoljnijim uvjetima koje provodi HBOR, voditelj njegova Područnog ureda za Slavoniju Boris Čagalj održat će individualne razgovore s poduzetnicima koji su zainteresirani za korištenje HBOR-ovih kredita.

Za poduzetnike s područja Požeško-slavonske županije koji su zainteresirani za razgovore o programima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem Hrvatske banke za obnovu i razvitak, prijava je obvezna putem portala Digitalna komora, najkasnije do srijede, 29. studenog do 12 sati. Oni će povratno biti obaviješteni o terminu pojedinačnog razgovora na kontakte navedene u prijavi. Za ispravnu registraciju trebate biti povezani s poslovnim subjektom za kojeg se prijavljujete.

Predviđeno trajanje razgovora s pojedinim poduzetnikom je 30 minuta, te je broj prijava ograničen. Ukoliko niste registrirani na Digitalnu komoru, upute za registraciju možete pronaći ovdje.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.