Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Graničari iz Bučja na svečan način proslavili naslov prvaka

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 3 TJEDNA
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Nogometni klub „Graničar“ iz Bučja proslavio je na svečan način osvajanje naslova prvaka u Drugoj županijskoj nogometnoj ligi natjecateljske sezone 2023./2024. i plasman u viši rang natjecanja. U ime predsjednika Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije Drage Lucića i svoje ime, prigodnim pozdravnim riječima obratio se igračima i klupskoj upravi tajnik Damir Bognar. On je čestitao klubu na osvajanju prvog mjesta i zaželio mu uspješnu predstojeću natjecateljsku sezonu i dugogodišnji nastup u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi.


-Osim postignutog rezultata, čestitam vam na infrastrukturnim radovima na stadionu, a pokazali ste da zaslužujete biti u višem rangu natjecanja-istaknuo je tajnik te igračima i članovima klupske uprave podijelio medalje i pobjednički pehar, u nazočnosti svoga suradnika Damira Uremovića i zamjenika gradonačelnice Domagoja Katića.


Prema riječima predsjednika kluba Olivera Babića, prošlo je sedam godina otkako su se ponovno okitili naslovom prvaka. U trinaestogodišnjem djelovanju za ovaj mladi klub i malo selo Bučje to je velik uspjeh ispisan zlatnim slovima. U tom razmišljanju predsjedniku se pridružio i tajnik Krešimir Putrić.


-Nakon sedam godina od posljednjeg trofeja osvojenog u natjecateljskoj  2016./2017.  u Trećoj županijskoj nogometnoj ligi, ponovno smo pospremili trofej u klupske vitrine. Ovaj je naslov prvaka osvojen upornošću cijele momčadi i svih sportskih djelatnika koji su karakterno, požrtvovno i borbeno iznijeli sezonu na zadovoljstvo svih u klubu. U toj momčadi istaknuo se Ivan Jakovljević koji je zaslugom suigrača i osobnom kvalitetom stigao do statusa najboljeg strijelca Lige i kluba s postignuta 23 gola. Želim pritom naglasiti da smo uz rezultatske uspjehe ovaj klub doveli, uz pomoć Grada Pleternice, na dostojnu razinu marljivim infrastrukturnim potezima. Od iduće sezone nastupat ćemo u Prvoj županijskoj nogometnoj ligi- istaknuo je tajnik te je zahvalio svima koji su na različite načine pomogli ostvarenju ovoga klupskog napretka. Dodao je kako klub postoji trinaest godina, od 2011.,  kao jedini koji se u poslijeratno vrijeme pokrenuo na području Pleternice i dao Bučju potrebnu socijalnu dimenziju.


Uz pozdrav šampionima, obilježavanje ovoga svečanog događaja nastavljeno je večerom i druženjem igrača, članova klupske uprave, mještana, navijača i gostiju. Svi oni bili su dio ove lijepe nogometne priče, a proslava je uz glazbu potrajala do kasnih večernjih sati.

Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo