Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

DANAS NA TRGU BEĆARCA: Hrvatska u malom u Pleternici - bira se najbolji jednominutni film mladih

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Pleternica

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | DANAS NA TRGU BEĆARCA: Hrvatska u malom u Pleternici - bira se najbolji jednominutni film mladih Požega.eu | DANAS NA TRGU BEĆARCA: Hrvatska u malom u Pleternici - bira se najbolji jednominutni film mladih

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Grad Pleternica

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Zahvaljujući najboljem jednominutnom filmu u kategoriji svih hrvatskih županija u prošlogodišnjem izdanju, Požeško-slavonska županija je domaćin izbora za najbolji video mladih pod nazivom Moja.hr, koji će se održati u petak 7. lipnja, s početkom u 19:30 sati na Trgu bećarca u Pleternici.
-Još jednom upućujem čestitke Dori Jurić, Gabrieli Pranjić i Karlu Hruškaru na prošlogodišnjoj pobjedi zahvaljujući kojoj smo ovogodišnji domaćin snimanja prezentacije i proglašavanja pobjednika najboljeg jednominutnog filma u Hrvatskoj-istaknula je Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice.
Čestitke Dori, Gabrieli i Karlu uputila je i požeško-slavonska županica Antonija Jozić, istaknuvši kako je održavanje završnice projekta Moja.hr , koji okuplja mlade kreativce iz svih krajeva Hrvatske, ujedno i odlična promocija cijele Požeško-slavonske županije.
-Radujem se što ćemo imati priliku ugostiti mlade kreativce koji u Požeško-slavonsku županiju pristižu iz cijele Lijepe naše. Ponekad ni sami nismo svjesni kakvim smo sve bogatstvom okruženi dok ono ne bude prezentirano na pravi način, baš kao što su to učinili prošlogodišnji predstavnici Požeško-slavonske županije. Vjerujem kako ćemo i ove godine na Trgu bećarca imati priliku vidjeti izvrsne kadrove svega onoga što Hrvatska pruža-izjavila je županica.
Moja.hr projekt je Večernjeg lista u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta te Hrvatskom turističkom zajednicom, a ideja je potaknuti mlade kreativne ljude iz svih krajeva Hrvatske da jednominutnim pričama opišu svoj doživljaj krajeva u kojima žive. Snimanje je naravno otvoreno za javnost, jer i sam koncept projekta je prezentirati bogatstvo Hrvatske što široj populaciji.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.