Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gradonačelnik Budimir igrao za nogometnu ekipu „Humanih zvijezda Hrvatske“ u Oštroj Luci kod Orašja

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: R.J.

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Budimir igrao za nogometnu ekipu „Humanih zvijezda Hrvatske“ u Oštroj Luci kod Orašja

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: R.J.

Među brojnom publikom u Oštroj Luci kod Orašja održan je humanitarno-nogometni spektakl u sklopu kojeg je odigrana nogometna utakmica između ekipe „Humanih zvijezda“ Hrvatske i Veterana Orašja.


Među poznatim imenima, na stadionu 19.srpanj u Oštroj Luci, poput Dražena Ladića, Gorana Vlaovića, Borisa Živkovića, Marka Babića, Miroslava Škore, Dražena Dikonića zaigrao je i svoja umijeća pokazao gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir. Izbornici su bili Ivica Grnja i Željko Pakasin.


Brojni ljubitelji nogometa koji su došli podržati humanitarno-nogometni spektakl imali su priliku vidjeti svoje idole iz mladosti koje su, neki, samo neki gledali preko malih ekrana.


Prihod od ulaznica i drugih donacija namijenjen je Osnovnoj školi Stjepana Radića Bok u svrhu opremanja sportske dvorane i kupovinu sportske opreme i rekvizita za djecu koja su iznimno talentirana za sport, tako da je jako bitno osigurati im uvjete kako bi se razvijali u pravom smjeru


Možda u buduće i stalni član Humanih zvijezda Hrvatske Josip Budimir rekao nam je kako je počašćen pozivom da zaigra na zelenom travnjaku s „humanitarcima“, a još ga više veseli što je mogao dati svoj doprinos kako bi se provela humana akcija, u ovom slučaju za opremanja sportske dvorane i kupovinu sportske opreme i rekvizita za djecu koja su u svakom mjestu, na području Orašja, Boka, Oštre Luke i drugih krajeva tog okruženja.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.