Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

11 ljepotica u utrci za krunu Miss Požeško-slavonske županije: Kutjevo 24.rujna 2023.

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović /PR Direkcija Miss Hrvatske
FOTO: PR Direkcija Miss Hrvatske

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | 11 ljepotica u utrci za krunu Miss Požeško-slavonske županije: Kutjevo 24.rujna 2023. Požega.eu | 11 ljepotica u utrci za krunu Miss Požeško-slavonske županije: Kutjevo 24.rujna 2023.

PRIJE 9 MJESECI
TEKST: D. Krstanović /PR Direkcija Miss Hrvatske
FOTO: PR Direkcija Miss Hrvatske

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Što mislite koja od njih će predstavljati županiju na izboru Miss Hrvatske?

Ovaj vikend bit će izabrana nova Miss Požeško-slavonske županije za Miss Hrvatske 2023. Jedanaest lijepih djevojaka natjecat će se u Kutjevu 24.rujna s početkom u 19 sati, a samo jedna od njih biti će proglašena Miss Požeško-slavonske županije i steći pravo predstavljanja ove županije za izboru Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Jedinstveni Trg graševine omiljeno je mjesto na kojemu se okupljaju gosti i turisti iz svih krajeva Hrvatske i svijeta kada su u pitanju kutjevačke manifestacije stoga ne čudi da će se upravo na ovom mjestu održati i dugo očekivani izbor.

Službeni casting je održan, odabrane se djevojke već spremaju za izbor koji će voditi Branko Uvodić. U programu će nastupiti Amir Kazić Leo i Bernarda Bobovečki.

BIOGRAFIJE NATJECATELJICA:

Mirna Jakšić – 18 godinaMirna dolazi iz Đakova i maturantica je Ekonomske škole. Ova mlada osamnaestogodišnjakinja je proglašena najboljom sportašicom škole, a sve to zahvaljujući predanom radu i trudu trenirajuci atletiku već 10 godina. Osim što je predana sportašica, jako se voli dodatno educirati, pa je zbog ljubavi prema make up-u završila tečaj za vizažista. Sjajno govori engleski jezik. Zbog svoje komunikativnosti i znatiželje, prijavila se na izbor za Miss jer vjeruje da će steći novo iskustvo u svijetu mode i modelinga

Ana Butorac – 18 godinaOva osamnaestogodišnja djevojka nam dolazi iz Požege, visoka je čak 185 centimetara i šteta što ne igra košarku jer bi sigurno bila sjajna, ali zato voli voziti bicikl i svaki slobodni trenutak rado provede krstareći na svom biciklu. Ana govori engleski jezik, a trenutno pohađa 4. razred Ekonomske škole. Jako voli izazove i prijava na izbor za Miss je jedan od izazova koji će joj sigurno donijeti puno lijepih trenutaka.

Lea Ilić – 22 godineLea nam dolazi iz Deževaca, ima dvadeset i dvije godine i završila je Srednju medicinsku školu. Trenutno je zaposlena u zdravstvenoj njezi u Požegi kao medicinska sestra. Jako voli pomagati drugima, a pogotovo onima kojima je pomoć potrebna, izuzetno je empatična i staložena osoba uvijek spremna uskočiti i pomoći. Lea je nekada trenirala judo i plesala folklor i jako voli pozornice i svjetla reflektora, a to je bio i jedan od razloga što se prijavila na izbor za Miss, nada se da će upoznati djevojke sličnih pogleda i razmišljanja. Odlično govori njemački jezik.

Anabela Berger – 17 godinaSedamnaestogodišnja Požežanka pohađa srednju katoličku gimnaziju. Visoka je 170 centimetara i velika je zaljubljenica u košarku koju trenira već 8 godina u KK Plamen. Jako dobro govori engleski jezik i s obzirom na to da pohađa gimnaziju, uz sport nema previše slobodnog vremena. No, voli se družiti i upoznavati nove ljude, a to je bio jedan od motiva da se okuša i u svijetu mode i modelinga, nada se da će steći nova poznanstva i prijateljstva kroz ovo interesantno iskustvo.

Melanie Tajdan – 17 godinaMelanie dolazi iz Brestovca, pohađa Opću gimnaziju u Požegi. Melanie je visoka 163 cm i jako voli ples, već 6 godina pleše folklor u KUD – u Berda. Obožava putovanja i druženja, a i upoznavanja novih ljudi u čemu joj folklor podosta pomaže. Na izbor za Miss upravo se prijavila iz tog razloga, voljela bi upoznati mlade djevojke sličnih afiniteta i razmišljanja kao ona. Aktivno govori engleski i njemački jezik. Voli umjetnost i crtanje, pa joj je jedan od hobija i nail art u kojem ističe svoju kreativnost.

Lana Ilić – 18 godinaLana dolazi iz Deževaca, ima 18 godina i trenutno pohađa obrtničku školu za kuhara. Voli isprobavati nova jela i eksperimentirati s namirnicama i jako se veseli kada uspije spojiti nespojivo u neku prefinu gastronomsku deliciju. Iako odlično kuha, fitness joj pomaže da ostane u savršenoj formi. Također je umjetnička duša i voli crtanje, dok odlično govori engleski jezik. Nada se da će na ovom izboru steći neka nova iskustva, upoznati neke nove ljude i naučiti nešto novo.

Emi Ančić – 19 godinaEmi nam dolazi iz Pakraca, ima 19 godina i studentica je na Pravnom fakultetu u Zagrebu. Visoka je 176 cm i bavi se modelingom te je članica modne agencije Talia model. Uvijek je voljela svjetla reflektora i showbiz pa se par godina bavila glumom. Ovo iskustvo će joj sigurno pomoći da upozna nove ljude koji će joj pomoći u svijetu modelinga u budućnosti. Emi jako voli jezike pa odlično govori engleski i njemački, a trenutno uči ruski i kineski jezik.

Enesa Radanović – 19 godinaEnesa dolazi iz Jaguplija ima 19 godina, završila je Ekonomsku školu – smjer komercijalist. Visoka je 171 cm i vrlo rado provodi vrijeme u teretani što se može vidjeti na njenoj odličnoj formi. Voli istraživati i vrlo je znatiželjna osoba, te je to jedan od razloga zašto se prijavila na izbor za Miss Požeško – slavonske županije. Želi upoznati svijet modelinga, mode i glamura. Enesa odlično govori engleski i njemački.

Ena Bandalo – 18 godinaOsamnaestogodišnja Ena dolazi iz Kutjeva, pohađa srednju školu u Pakracu za fizioterapeutskog tehničara. Brižna je i nježna duša koja svojim rukama radi čuda kada se netko ozlijedi. Dugo godina je trenirala badminton, a sada svoju kondiciju održava u teretani. Govori njemački jezik. Voli izazove i stjecanje novih iskustava tako da se s veseljem prijavila na izbor za Miss na kojem se nada da će upoznati novo ljude sličnih pogleda.

Leona Maroši – 23 godineLeona nam dolazi iz Požege, ima 23 godine i studentica je na Pravnom fakultetu u Osijeku. Ova mlada dama je visoka 181 cm i bavi se odbojkom i gimnastikom. U slobodno vrijeme obožava čitati i duge šetnje od minimalno 10 kilometara. Svoju formu održava i plivanjem dok joj je velika ljubav ples. Pleše uvijek i stalno i to ju čini sretnom i veselom. Odlično govori engleski jezik. Prijavom na izbor za Miss želi vidjeti kako izgleda svijet mode i glamura iz blizine.

Kasandra Javor – 22 godineOva mlada dvadeset dvogodišnja studentica komunikologije, medija i novinarstva dolazi iz Valpova. Svjesna je moći medija i komunikacije kroz odnose s javnošću tako da joj je velika želja nakon završetka fakulteta zaploviti u tim vodama. Smatra da joj prijava na izbor za Miss samo može pomoći tako da se poveže s ljudima iz medijskih krugova koji prate ovaj izbor. Kasandra odlično govori engleski jezik, a velika ljubav joj je crtanje, dok se u slobodno vrijeme rado prihvaća šivaće mašine i napravi za sebe neku lijepu kreaciju. Slobodno vrijeme također voli iskoristiti vozeći bicikl ili vježbanjem u teretani.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo