Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

(FOTOGALERIJA) Slavonska kuća Vinkomir u srcu najboljih vinogradarskih položaja otvara svoja vrata

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D. Mirković

Na predjelu Vinkomir, jednom od najboljih vinogradarskih položaja, koji je udaljen nekoliko stotina metara od samog središta prijestolnice graševine – grada Kutjeva i starih podruma Kutjeva d.d., izgrađen je reprezentativni objekt, restoran „Slavonska kuća Vinkomir“.


Jedinstven je to položaj u Požeškoj kotlini na kojem je na temeljima stare „Slavonske kuće“ izgrađen novi reprezentativni objekt s kojeg puca pogled prema Dilj i Požeškoj gori te Psunju i Papuku – svim naseljima u njihovom podnožju, gradu Požegi, Pleternici, Velikoj, Kaptolu, Jakšiću….


U tom reprezentativnom restoranu uz gastronomske užitke tradicijskih i na poseban način pripremljenih jela biti će u ponudi odabrane vrhunske kapljice vina u kojem će turisti i drugi putnici namjernici tražiti mjesto više jer već je sada iskazan veliki interes za boravak na tom jedinstvenom položaju u kutjevačkom kraju.


Prije samog službenog otvorenja novinari, OPG-ovci čiji će proizvodi biti zastupljeni u restoranu i turistički djelatnici imali su čast posjetiti objekt koji će za nekoliko dana otvoriti svoja vrata za sve posjetitelje. Uz predsjednika Uprave Kutjeva d.d. Dinu Galića i voditelja marketinga u toj tvrtki Karla Sajferta ugostili su nas voditelj tog objekta Damjan Oreč i chef – glavni kuhar Hrvoje Lončarević.
Teško je riječima dočarati sve ono vezano za Slavonsku kuću Vinkomir. Dijelom pokušavamo kroz fotogaleriju našeg reportera Dušana Mirkovića, a oni koji imaju veću znatiželju kroz nekoliko dana moći će se svojim dolaskom i sami u sve uvjeriti.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.