Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

(FOTOGALERIJA) Promovirana prva generacija studenata Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D. Mirković

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: D. Mirković

Na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi koji je u sastavu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera Osijek promovirana je prva generacije te visoko školske ustanove na kojoj je diplomiralo 128 studenata. Na stručnom diplomskom studiju diplomiralo je 40, a ostalih 88 na stručnom poslijediplomskom studiju.


Promocija je održana u dvije grupe na kojoj su bili studenti sa sljedećih studija:
Stručni diplomski studij Trgovinsko poslovanje (40), Stručni poslijediplomski studij Trgovina (21), Stručni prijediplomski studij Računovodstvo (26), Stručni prijediplomski studij, Upravni studij (19) i Stručni prijediplomski studij, Prehrambena tehnologija (19)


U prvoj grupi promovirani su studenti stručnih prijediplomskih studija. Upravni studij, Računovodstvo i Prehrambena tehnologija, dok je u drugoj grupi bila grupa stručnog prijediplomskog studija Trgovina i stručni diplomski studij Trgovinsko poslovanje.


Uz supružnike, roditelje, djecu i prijatelje diplomanata na svečanosti promocije bil su i diplome uručili dekan Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi prof.dr.sc. Borislav Miličević sa prodekanima doc.dr.sc. Berislavom Andrlićem i doc.dr.sc.Vericom Budimir.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.