Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

(FOTO) Tko je u Zlatnom Lugu na Wine&Paintu stvorio „remek djelo“ i pokazao svoja slikarska umijeća!?

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | (FOTO) Tko je u Zlatnom Lugu na Wine&Paintu stvorio „remek djelo“ i pokazao svoja slikarska umijeća!? Požega.eu | (FOTO) Tko je u Zlatnom Lugu na Wine&Paintu stvorio „remek djelo“ i pokazao svoja slikarska umijeća!?

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Još uvijek je nepoznanica je li sinoć u Zlatnom Lugu netko od sudionika na Wine & Paintu stvorio „remek djelo“ i time dokazao svoja skrivena slikarska umijeća.


Naime, više od 20, većinom bračnih parova provelo je više nego ugodnu večer uz slikarsko platno, kist i akrilne boje uz koje je bilo osigurano i nekoliko vrsta vrhunskih kapljica vina Kutjeva d.d. kako ne bi drhtala ruka i time umanjila zamišljenu slikarsku maštu.


-Organizirali smo drugu slikarsku radionicu ovdje u Zlatnom Lugu, ovoga puta u suradnji s Vinarijom Kutjevo d.d. odakle su nam došli i njihovi predstavnici, mladi enolozi Iva Šarić i Jakov Inđić. Slikarska radionica odrađuje se pod stručnim vodstvom Andreje Banaj. Novina koju smo ove godine uveli je slikanje u paru, dakle sa supružnicima ili prijateljima, prijateljicama. Izrazito sam zadovoljna odazivom – rekla je Ena Pandžić koja je uz supruga Lea organizatorica slikarske radionice dodajući kako su svi sudionici dobili slikarsko platno i sve drugo potrebito kako na njega prenijeli ono koje su na predlošku slike dobili od Andreje Banaj.


-Uz ovu radionicu pripremljena je i bogata gastro ponuda tako da bi ovo zaista trebala biti jedna ugodna večer uz vrhunske kapljice vina – dodala je Ena.


Slikarska radionica bila je popraćena vrhunskim kapljicama vina Kutjeva d.d. o kojima su nešto više rekli mladi enolozi Iva Šarić i Jakov Inđić. Oni su predstavili nekoliko vrsta vina počevši od pjenušca, resea te bijelih i crnih vina.


-Sve sudionike slikarske radionice dočekali smo sa pjenušcem Maximo Brut koji je kao takav prvi proizveden od sorte graševine. Nastavljamo s predstavljanjem još četiri vina, Rose Premium koje je proizvedeno od dvije sorte zweigelta pinoa crnog, te graševine Vinkomir koja postaje sve prepoznatljivija. Predstavit ćemo i Maximo Oro proizvedeno kupažom graševine i chardonnaya, te Maximo Nero, crno vino kupaže tri sorte – rekla je Iva Šarić.


Na kraju službenog dijela slikarske edukacije i kušanja vina svi sudionici su bili više nego zadovoljni, a tko je od njih dokazao svoja slikarska umijeća i stvorio remek djelo ostaje, barem za sada, nepoznanica.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.