„ZLATNI GLAS ZLATNE DOLINE“: Ove i naredne nedjelje snimku emitiraju Plava i Vinkovačka TV

USKORO ĆE FESTIVAL MOĆI VIDJETI GLEDATELJI JOŠ DESETAK TELEVIZIJA U DVIJE DRŽAVE

KAPTOL/VIROVITICA/VINKOVCI -Kako je najavljeno brojno gledateljstvo u našoj zemlji, te susjednoj Bosni i Hercegovini moći će putem televizija vidjeti snimku ovogodišnjeg 44. Festivala tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline“,  održanog 11. svibnja u Kaptolu. Na taj način učinjen je još jedan veliki iskorak u medijskoj prezentaciji Festivala jer je cilj da se izvođači i njihove nove pjesme predstave širokom auditoriju.

Riječ je o desetak TV kuća u Hrvatskoj, te dvije u susjednoj državi koje su prihvatile medijsko pokroviteljstvo na Festivalu. Kako je poznato već prošle subote snimku prvog dijela festivala emitirala je Poljoprivredna TV dok drugi dio oni emitiraju u subotu 2. lipnja.

Ovog vikenda točnije u nedjelju, te tjedan iza toga snimku će moći vidjeti cijelo područje digitalnih regija D1 i D2 što znači cijela Slavonija i Baranja, Podravina, te dijelovi Bjelovarsko-bilogorske i Sisačko-moslavačke županije jer je na programu Plave TV(Virovitica) i Vinkovačke TV obje nedjelje uvečer od 20.30 sati.

-Snimku Festivala emitirat ćemo u nedjelju 3. lipnja, te u nedjelju, 10. lipnja- stoji u poruci koju nam je poslala Željka Maloševac, glavna i odgovorna urednica Plave vinkovačke koja program emitira i za Plavu TV u Virovitici.

Na području Požeško-slavonske županije to se može gledati na svakom prijemniku dakako putem zemaljskog emitiranja, a Plava TV odnedavno još emitira ina platformama MAX tv,VIP, Bnet, OPTI TV i H1 TELEVIZIJA.

Kako je poznato Festival je sa pet kamera snimila ekipa „Studija Paradigma“ iz Osijeka, te završila montažu, a snimke obuhvaćaju 2,5-satni festivalski program počevši od svečanog otvaranja sa pozdravnim riječima načelnika općine Kaptol Mile Pavičića i požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića, zatim izvođenje dvadesetak novih pjesama, koncert „Slavonskih lola“, te proglašenje pobjednika i dodjelu nagrada uključujući zatvaranje priredbe riječima Josipa Soudeka, zamjenika kaptolačkog načelnika.

Foto: Arhiva, pozega.eu

 

0 Comment