Za 40 godina rada u „Plamenu“ Branko Buzadžić, Ilija Simić, Ivan Gunčević, Jure Marić, Zdravko Pažin i Katica Petrović nagrađeni /FOTO/

NOVČANE NAGRADE PRMILA SU 42 RADNIKA, A DVADESETAK IH JE ISPRAĆENO U MIROVINU

Na kraju svake kalendarske godine uprave tvrtke „Plamen“ organizira prigodnu svečanost na kojoj višegodišnje radnike isprate mirovinu, te dodijele jubilarne nagrade zaposlenicima za vjernost tvrtki. Ukupno su nagrađena 42 radnika, a dvadesetak ih je ispraćeno u zasluženu mirovinu.

-Zahvaljujem na dugogodišnjem radu i doprinos razvoju tvrtke svim radnicima i onima koji odlaze u mirovinu, te vam želim sretne Božićne blagdane i uspješnu novu godinu – istakao je u ovoj prigodi predsjednik uprave „Plamena“ Milan Matijević, a svečanosti su nazočile košarkašice požeškog prvoligaša koji nosi ime ove tvrtke, te čelnici Slavonsko-baranjskog sindikata Dragutin Šmerda i Željko Obradović, koje je također uputio pozdravne riječi i čestitke za blagdane.

Za 40 godina rada u ovoj tvrtki novčane su nagrade primili Branko Buzadžić, Ilija Simić, Ivan Gunčević, Mara Jurić, Zdravko Pažin i Katica Petrović.

Nadalje za 35 godina nagrađeni su Ivanka Adžić, Blanka Kanić, Mirjana Bakarić, Mato Ćurčić, Emil Maravić, Nenad Pavičić i Davor Vranić, te za 30 godina Josip Blažević, Zdravko Farkaš, Gordana Mihaljević i Zvonko Rusan.

Podsjetimo poslovodstvo tvrtke je u ovom mjesecu izdvojilo tisuću kuna Božićnice svim zaposlenicima, akontaciju trinaeste plaće za 2018. godinu u iznosu od pet tisuća kuna, zatim stimulativni dio plaće za zadnja dva mjeseca ove godine, te 200 kuna za svako dijete svoga radnika.

Foto: D. Mirković

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment