Vjerovali ili ne i to su dočekali stanovnici Željezničke ulice u Vidovcima: Početak asfaltiranja svog “sokaka” mogu očekivati svakog dana!!!!

Zapreke više nikakve nema, papirologija je riješena i sve je spremno za početak radova na uređenju i asfaltiranje Željezničke ulice u Vidovcima.

Dugo očekivani radovi nisu mogli započeti zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa. Sve je sada riješeno tako da se početak radova može očekivati svakog dana. Za to smo dobili i službenu potvrdu iz grada Požege.

-Prijava početka građenja je napravljena i poslana u nadležno tijelo 11. siječnja 2019. godine, a sam početak radova očekujemo tijekom sljedećega tjedna – navodi se u odgovoru na naš upit kojeg smo dobili iz grada Požege u kojem se nadalje ističe kako je vrijednost radova gotovo milijun kuna s PDV-om.

Dužina kolnika prema glavnom projektu je 246 m, a širina asfaltiranog kolnika će biti 5,5 metara. Predviđena je izvedba i oborinske odvodnje u sklopu zahvata.

Radove će izvoditi tvrtke kao je zajednica ponuditelja CESTE POŽEGA d.o.o. i PROMET GRAĐENJE d.o.o. Požega.

Mještani Željezničke ulice u Vidovcima dugo su čekali i prema svemu sudeći dočekali asfaltiranje svoje ulice i više se neće osjećati građani drugog reda.

0 Comment