Utrka traktora, koncert Joleta i tamburaša Rubato…..: Kutjevo, subota, 2.lipnja 2018. godine

U sklopu Festivala graševine u Kutjevu koji započeo je ocjenjivanjem vina, Proljetnom noći otvorenih podruma te održavanju Simpozija o graševini tijekom današnjeg dana nastavlja se zanimljiva manifestacija i zabavni program.

Na Trgu graševine bit će postavljeni štandovi vinara od 12 sati na kojima će se moći naći uz vina i gastro ponuda domaćih proizvođača hrane. Bit će organizirana i izložba starih razglednica Kutjeva, Foto Kutak s izvora Matičevac, Lov na vinsku kraljicu dok na pozornici posjetitelje očekuje i nastup KUD-ova, a organizirana je i likovna kolonija pod nazivom „Najljepši vinski prag – izlog“.

Od 18,30 bit će vrlo posjećena „Utrka traktora“ koja starta na Trgu graševine i vozi se kutjevačkim ulicama. Traktori su raspoređeni u nekoliko kategorija, a vozi se na vrijeme na zadanoj stazi. Očekuje se oko 35 traktora, od oldtimera do onih najmodernijih s preko 300 konja.

Najinteresantniji za posjetitelje, posebno one mlađe je noćni program koji započinje od 20 sati, a svirat će Tamburaški sastav „Rubato“ nakon čega se očekuje nastup zvijezde večeri, poznati pjevač Jole.

Foto: Naslovnica, pozega.eu

0 Comment