Utakmica desetljeća na kutjevačkom nogometnom stadionu, srijeda 6.lipnja od 18 sati: NK Kutjevo NK Amater Slavonski Brod

Uprava kluba poziva sve navijače, prijatelje i simpatizere na utakmicu desetljeća koja će igrati u srijedu 6.lipnja 2018. godine od 18 sati na nogometnom stadionu Športskog rekreacijskog centra.

Snage će odmjeriti i boriti za plasman u Međužupanijsku nogometnu ligu ekipa NK Kutjeva i NK Amater iz Slavonskog Broda.

Nakon 15-ak godina čekanja zeleni su opet u kvalifikacijama za viši rang. Ždrijeb je odlučio da i u četvrtom pokušaju prolaska kvalifikacija sa suprotne strane bude momčad iz susjedne Brodsko-posavske županije.

Podsjetimo, Kutjevčani su tri puta za redom neugodna iskustva imali baš protiv Brodskih ekipa Željezničar, Budainka i Tomislav. Za nadati se da će upravo ova mlada i dobro pripremljena ekipa Kutjeva neugodnoj tradiciji doskočiti i pobjedom, kako na domaćem tako i gostujućem terenu pobijediti i nastaviti sezonu u većem rangu, što i zaslužuje.

Mlada, ambiciozna i nadasve spremna nogometna ekipa Kutjeva zaslužuje da ih se u što većem broju podrži, a oni će dati sve od sebe da Kutjevo zauzme ono mjesto koje im pripada.

0 Comment