U Zlatnom lugu fešta za pamćenje: “Dok bude mene, bit će i Grgureva” /FOTOGALERIJA/

Dok bude mene bit će i Grgureva i uvjeren sam da će tu proslavu nastaviti i moja djeca – riječi su Thomasa Heinza Pandžića, vlasnika vodećeg turističkog gospodarstva u ovom dijelu Slavonije “Zlatni lug” koje je smješteno u Donjim Emovcima.

Gospodin Pandžić i ove je godine sa svojom obitelji ugostio brojne goste, poslovne partnere i prijatelje iz gospodarskog, političkog, kulturnog i društvenog života na ovogodišnjoj proslavi Grgureva.

Turistički kompleks Zlatni lug kao takav je sve prepoznatljiviji, ne samo u Slavoniji već i drugim dijelovima Hrvatske ali i izvan nje. Mnogo je truda uloženo kako bi sve to zaživjelo, ostalo i opstalo. Na tome se neće stati. Veliki su planovi o ulaganju u dodatne i nove turističke sadržaje što će biti veliki doprinos za razvoj turizma u Požeštini.

Uvažavajući nastojanja i sve dosad uloženo u razvoj turizma Zlatnom lugu je uručena ovogodišnja Kolektivna nagrada na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Požege koju je iz ruku gradonačelnika Darka Puljašića i predsjednika Gradskog vijeća prof. dr. sc. Željka Glavića primio Leo Pandžić, jedan od sinova vlasnika Thomasa Heniza Pandžića.

Proslava je bila na visokoj razini uz obilje različitih gastro specijaliteta, ugodno duženje i glazbu uz D&J Pavku, tamburaše Bisernicu i Stjepana Jeršeka Štefa.

Samo jedan dio tog ugođaja prenosimo u našoj fotogaleriji koju je foto objektivom zabilježio naš Dule Mirković.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
0 Comment